Ana sayfa Dizi Haberleri Bazı diziler çaptan düşüyor mu? Aralarında Sen Anlat Karadeniz, Kadın ve Diriliş Ertuğrul da var!

Bazı diziler çaptan düşüyor mu? Aralarında Sen Anlat Karadeniz, Kadın ve Diriliş Ertuğrul da var!

tarafından zk zk

Ekranın en gözde dizileri birer birer düşüşe geçti! Reyting listelerine bakıldığında yerlerini koruyor gibi görünseler de zirvedeki dizilerin izlenme oranlarında reyting kaybı yaşanıyor.

Çarşamba’nın zirvesini Sen Anlat Karadeniz’e kaptıran Diriliş Ertuğrul da listede. Fox’un Salı akşamlarına damgasını vuran Kadın’ın da toplam izleyicideki sayıları düşüyor.

Bu düşüşle yakın zamanda diziler reyting tablosunda bambaşka sıralamalarla karşımıza gelecekler gibi görünüyor. Yeni dizilerin de ekrana gelmeye başlamasıyla tablo değişecek gibi duruyor.

Özellikle son iki haftadır, tüm dizilerde ciddi bir reyting kaybı olduğu gözleniyor. Ufak Tefek Cinayetler, Söz, Çukur, Sen Anlat Karadeniz, Diriliş Ertuğrul da ciddi bir düşüş içerisinde. Mesut Yar, hafta içinde Posta’daki köşesinde bu konuya köşesinde değindi ve şu bilgileri verdi:

Bazı diziler çaptan düşüyor mu? Aralarında Sen Anlat Karadeniz, Kadın ve Diriliş Ertuğrul da var! 9

“Şöyle bir reytinglere bakalım. Toplam izleyici grubunda zirvede yer alan ilk üç dizi “Sen Anlat Karadeniz” (atv), “Diriliş Ertuğrul” (TRT 1) ve “Kadın” (FOX) bir önceki haftaya göre reyting kaybetti. “Çukur” (Show TV) yükselerek “Söz” de (Star TV) düşerek ilk beşte yerini aldı. Toplam izleyici grubunun en az izlenen dizisi “Fi” (Show TV) oldu…

Bazı diziler çaptan düşüyor mu? Aralarında Sen Anlat Karadeniz, Kadın ve Diriliş Ertuğrul da var! 10

AB grubu izleyicide ise ilk sıradaki “Diriliş Ertuğrul” bir miktar reyting kaybına uğrarken “Sen Anlat Karadeniz”, “Çukur” ve “Kadın” bir önceki haftaya göre reytinglerini yükseltti.

Bazı diziler çaptan düşüyor mu? Aralarında Sen Anlat Karadeniz, Kadın ve Diriliş Ertuğrul da var! 11

Bu grupta beşincilik “Ufak Tefek Cinayetler”in (Star TV) oldu. Listenin son sırasında da “Kanatsız Kuşlar” (atv) yer aldı…