Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de Tahir neden bu kadar çıldırıyor? Vedat ölürse dizi final mi yapacak?

Sen Anlat Karadeniz’de Tahir neden bu kadar çıldırıyor? Vedat ölürse dizi final mi yapacak?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Çarşamba akşamlarına damgasını vuran Atv’nin Sen Anlat Karadeniz dizisi, bu hafta 11. bölümüyle ekrana gelecek.

10. bölümün sonunda Nefes’e gelen bir haberle Vedat’ın Yiğit’i almak için mahkemeye başvurduğu ortaya çıkmıştı. Berrak’ı tehditle Nefes’in yanına gönderen Vedat, verdiği ilaçla Nefes’in halisünasyonlar görmesine neden oluyordu. Bu durumu kullanmaya hazırlanan Vedat, Yiğit’i alabilecek mi bu hafta göreceğiz ama yeni bölüm tanıtımında Tahir’in iyice delirdiği ve şiddete başvurduğu görülüyor.

Vedat’ı gemiye götürüp bağlayan ve işkence yapan Tahir’in neden bu kadar çıldırdığını ise izleyici merak ediyor. Nefes’e ilaç verdiğini mi öğrenecek yoksa Yiğit’i almak istemesi mi bu kadar çıldırttı onu bilinmiyor ama sosyal medyada herkes tahmin yürütüyor.

Vedat’ı hiç sevmeyen izleyiciler Tahir’in Vedat’a yaptıklarını Nefes’in intikamı olarak görse de öldürmesi halinde hapse girme ihtimalinden hoşlanmıyorlar. Ancak Vedat’ın dizinin başından beri yaptığı kötülüklerin hesabını verdiğini düşünen izleyenler, bu sahnelerden hayli memnun görünüyor.

Bu arada Vedat’ın ölmesiyle dizinin bitmesi ihtimalini de düşünen izleyenler sosyal medyada bu düşüncelerini dile getirerek dizinin bir sezon sürmesi ihtimaline atıfta bulunuyorlar. Ancak reytingleri bu kadar iyi giden bir dizide ne Vedat karakterinin kısa sürede ölüp diziden ayrılması ne de bu kadar çok izlenen bir dizinin erken final yapma ihtimali yok gibi görünüyor.

Ulaş Tuna Astepe’nin Tahir’i, Mehmet Ali Nuroğlu’nun Vedat’ı başarıyla canlandırdığı dizide görünen o ki bu hafta oyunculuklar açısından da konu açısından da hayli merak uyandırıcı ve dikkat çekici bir bölüm yaşanacak.

İşte 11. bölüm tanıtımı: