Ana sayfa Dizi İzle Bebeği hulardan biri mi aldı? – Bir Zamanlar Çukurova 9. Bölüm

Bebeği hulardan biri mi aldı? – Bir Zamanlar Çukurova 9. Bölüm

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 9. yeni bölümü atv ekranında izleyicilerle 8 Kasım Perşembe akşamı buluştu. Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı “Bir Zamanlar Çukurova” atv’de… Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek’in başrollerinde yer aldığı dizinin 9. bölümünden önemli sahneler youtube resmi sayfasında yayınlandı.

Videodan 9. yeni bölümden başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

9. bölümde yaşananların detayı:

“Adın gibi olacaksın yılmayacaksın!”

Bir Zamanlar Çukurova’da heyecanın dozu giderek artıyor. Demir’in kolayca alt edebileceğini düşündüğü Yılmaz, Fekeli’nin gücü sayesinde Çukurova’da meydan okuyor. ‘Demir Yaman, ateş olsa cürmü kadar yer yakar. Bundan sonra buradayım, geleceği varsa göreceği de var’ diyen Yılmaz’ın, bir sonraki hamlesi tüm Çukurova’yı karıştıracak. Yılmaz’ın arkasında, ezeli düşmanları Fekeli’nin olduğunu öğrenen Yaman ailesi, kendilerine savaş açan Fekeli ve Yılmaz’ı durdurabilecek mi? Bebeğinin acısıyla yüreği yanan Züleyha, oğlunu kaçıranın kim olduğunu öğrenince işler çığırından çıkacak ve Çukurova’da adeta yer yerinden oynayacak!

Yapım : Tims&B Productions
Yapımcı : Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Yönetmen : Murat Saraçoğlu
Senaryo : Yıldız Tunç
Oyuncular : Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Sibel Taşçıoğlu, Selin Genç, Polen Emre, Mustafa Açılan ve Serpil Tamur, Kerem Alışık