Ana sayfa Dizi Haberleri Behzat Ç dizisini heyecanla bekleyenler için tahmini yayın tarihini Özge Yağız verdi!

Behzat Ç dizisini heyecanla bekleyenler için tahmini yayın tarihini Özge Yağız verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Blu TV’de yeni sezon için hazırlıkları devam eden Behzat Ç dizisi için geçtiğimiz ay çekimler yapılmıştı. Erdal Beşikçioğlu’nun kendisine gelen hikayeyi beğenmesi ve yeniden dizide rol almayı kabul etmesi ile birlikte izleyiciler de çok memnun oldu.

Blu TV’nin büyük bir heyecan ile izleyicilere sunmaya hazırlandığı Behzat Ç için yayın tarihi konusunda henüz net bilgiler yok. Ancak dizinin çekimleri için Ankara’ya giden ve sürpriz bir karakter ile de hikayede yer alacak olan Özge Yağız, bazı bilgiler verdi.

Behzat Ç dizisini heyecanla bekleyenler için tahmini yayın tarihini Özge Yağız verdi! 8

Kış döneminde Behzat Ç’nin yayına hazır olacağını tahmin ettiğini belirten Özge Yağız, birkaç ay içinde dizinin izleyici ile buluşabileceğini söyledi. Kendisinin de büyük heyecan içinde olduğunu anlatan Özge Yağız, şöyle konuştu:

“Hayır belli olmadı ama ben de sabırsızlıkla bekliyorum. Kışa yetişecek, inanıyorum. Kasım, Aralık, Ocak üç aydan birisinde. Ya daha geç ya daha erken bu aylardan birisine denk gelir muhtemelen.. Baba varken yayınlanacağı için iki arada bir derede izlemeye çalışacağım.”

Behzat Ç çekimlerinde kendi sahnelerinin henüz tamamlanmadığını anlatan oyuncu, yine Ankara’ya giderek çekimlere katılacağını söyledi. Baba dizisinin de ikinci sezon çekimleri başladı ve Özge Yağız için de yoğun bir dönem yaşanıyor. Oyuncu, “Yine gidiyorum, henüz bitmedi ama az kaldı. Çünkü buradaki tempomuzda artık başlıyor” ifadesini kullandı.

Behzat Ç dizisini heyecanla bekleyenler için tahmini yayın tarihini Özge Yağız verdi! 9

BluTV’de yayınlanacak efsanevi dizi Behzat Ç’nin yeni hikayesi ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin fragmanları çok etkili oluyor. Heyecanla beklenen ve tanıtımlarıyla büyük merak uyandıran dizi tüm izleyicileri etkisi altına almaya hazırlanıyor.

Yapımcılığını Ortaks Yapım’ın üstlendiği ve sevenlerinin izlemek için gün saydığı dizinin Behzat’nin kadrosunda eski dönemden; Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç yer alıyor.

Dizinin yeni sezonunda kadroda yer alan sürpriz isimler arasında Özge Yağız’ın yanı sıra; Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu bulunuyor.