Ana sayfa Dizi Haberleri Behzat Ç.’nin yeniden çekimi konusunda ortalık karıştı! İddia doğru çıkmadı!

Behzat Ç.’nin yeniden çekimi konusunda ortalık karıştı! İddia doğru çıkmadı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir zamanların fenomen dizisi Behzat Ç. hala hafızalardan silinmiş değil. Aykırı karakterleri ve sıra dışı hikayesiyle unutulmazlar arasında yer alan Behzat Ç. hala büyük bir hayran kitlesine sahip. Hayranları dizinin yeniden çekilmesini beklerken dün konuyla ilgili bomba gibi bir haber gündeme düşmüştü.

İddialara göre Acun Ilıcalı, sahibi olduğu dijital platformda yayınlanmak üzere Behzat Ç.’nin yeniden çekilmesi için harekete geçmişti. Bir zamanların çok sevilen dizisi Leyla ile Mecnun’u yeniden ekranlara getirmeye hazırlanan Acun Ilıcalı hakkındaki bu iddia, Behzat Ç. hayranları arasında da büyük heyecan yaratmıştı.

Habere göre Behzat Ç.’nin yeniden çekilmesi için harekete geçen Acun Ilıcalı, proje için başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu’nu ikna etmeye çalışıyordu. Ancak büyük heyecan yaratan bu haber hakkındaki iddiaların asılsız olduğu belirtildi.

Behzat Ç.'nin yeniden çekimi konusunda ortalık karıştı! İddia doğru çıkmadı! 8

Gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Acun Ilıcalı’nın Behzat Ç.’yi Exxen için yeniden çekeceği haberinin doğru olmadığını yazdı. Bu açıklama da kafaları iyice karıştırdı.

Bir zamanlar Star TV’de ekrana gelen ancak politik sebepler nedeniyle yayınına son verilen Behzat Ç.’de Erdal Beşikçioğlu’nun yanı sıraNejat İşler, Hazal Kaya, Güven Kıraç, Ege Aydan, Canan Ergüder, Ayça Varlıer gibi önemli isimler yer almıştı.

Başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu yaklaşık üç ay önce konuk olduğu bir programda Behzat Ç.’nin bitiş sebebinin dizinin temelinin sağlam olmaması olarak açıklamıştı. Beşikçioğlu, “Behzat Ç.’yi kim bitirdi sorusunu şöyle yanıtlamıştı:

Behzat Ç.'nin yeniden çekimi konusunda ortalık karıştı! İddia doğru çıkmadı! 9

“İnanç orada “ne olur açıklama yap abi, kimin yüzünden bittiğini biz hep beraber bilelim.” Şu andaki dönemle ilgili kaygan bir zemin vardı, nereden tutunacağını ne yazarı biliyordu, ne yapımcısı biliyordu, ne oyuncusu… 5 bölüm bir senaryo geldi bize, o kadar özlemişiz ki çekmeye başladık. Fakat olayın açılmasına güçlük çekilmeye başlandı.

Ben de Serdar Abi’yle konuştum ve ‘Bu 2. dönemle ilgili beraber oturalım, bir oluşturalım, ondan sonra bütün senaryolar bittikten sonra hikayeye başlayalım, karakterin nereden nereye gideceğini görebilelim’ dedim.

Fakat yapımcılarla beraber görüşmeye gittiğim zaman, Serdar Akar’ın çekmeyeceğini öğrendim, Memduh Başgan olmayacağını öğrendim, bunlar çok önemli karakterler. Böyleyse ben de olmak istemiyorum, beni de affedin dedim. Bütün hikaye bundan kaynaklıdır aslında.”