Ana sayfa Kadın Haberleri Belçim Bilgin, Demet Özdemir, Hazar Ergüçlü ve Gülse Birsel tarzlarıyla göz doldurdu

Belçim Bilgin, Demet Özdemir, Hazar Ergüçlü ve Gülse Birsel tarzlarıyla göz doldurdu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular Belçim Bilgin, Demet Özdemir, Hazar Ergüçlü ve Gülse Birsel instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla göz doldurdu. 4 ünlü oyuncu da takipçilerinden binlerce beğeni ve iltifatlar aldı; farklı tarzlarıyla da göz doldurdu.

En güzel yaş alan isimlerden olan Belçim Bilgin, 31 Ocak 1987 doğumlu ve 37 yaşında. Oyuncu, Mavi gökyüzü ve yaz hayalleri” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Belçim Bilgin, Demet Özdemir, Hazar Ergüçlü ve Gülse Birsel tarzlarıyla göz doldurdu 10

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Demet Özdemir, sette stok bölümlerin çekimlerine devam ediyor. Oyuncu zaman zaman da instagram hesabından takipçileri ile etkileşimde bulunuyor. Ev halini yayınlayan oyuncuya hayranlarından iltifatlar yine eksik olmadı.

Belçim Bilgin, Demet Özdemir, Hazar Ergüçlü ve Gülse Birsel tarzlarıyla göz doldurdu 11

L’Officiel Türkiye dergisine özel pozlar veren Hazar Ergüçlü, güzelliği ile hayranlarını mest etmeye devam ediyor. Oyuncu,  doğallığı ve kararlılığı ile biliniyor ve takipçileri de her anını yakından izliyor.

Belçim Bilgin, Demet Özdemir, Hazar Ergüçlü ve Gülse Birsel tarzlarıyla göz doldurdu 12

En son Jet Sosyete dizisini yazan ve başrolünde yer alan Gülse Birsel, tatilde sezonun yorgunluğunu atıyor. Ünlü oyuncu, “Çiçeğim Bodrum” notu ile son halini instagram hesabından yayınladı.

Belçim Bilgin, Demet Özdemir, Hazar Ergüçlü ve Gülse Birsel tarzlarıyla göz doldurdu 13