Ana sayfa Sosyal Medya Aykut Cömert’in anıları Beren Saat ve Belçim Bilgin’in yüreğinde gizli

Aykut Cömert’in anıları Beren Saat ve Belçim Bilgin’in yüreğinde gizli

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 2019 yılının Haziran ayında bir hastalık nedeniyle yaşamını yitiren Aykut Cömert, Belçim Bilgin ve Beren Saat’in üzerinde büyük bir etki bırakan isimlerden… Her iki ünlü oyuncu da Cömert’i doğum gününde anan paylaşımlarla dikkatleri çekti.

İletişim Fakültesi mezunu olan, kısa filmler çeken ve fotoğrafcılık da yapan Aykut Cömert, ünlü isimlerle çeşitli projeler gerçekleştirdi. Birçok ünlü isim ile de arkadaş idi ve arkadaşları arasında; Beren Saat, Kenan Doğulu, Belçim Bilgin, Mert Fırat, İdil Fırat, İlker Kaleli, Aynur Aydın, Berfin Erdoğan ve Metin Hara gibi ünlüler vardı.

Cömert’in ölümüyle göz yaşına boğulan ve derin şekide etkilendiğini de vurgulamaktan çekinmeyen Beren Saat ile Belçim Bilgin, bugün instagram hesaplarından bir anma paylaşımı yaptı. Çünkü bugün Aykurt Cömert’in doğum günüydü. Belçim Bilgin, 2 Şubat 2015 tarihinde çekilen bir fotoğrafı paylaştı ve “Aykut, İyi ki doğdun sen!! Çok özlüyoruz!!! 1982-♾” notunu ekledi.

2 Şubat 1982 doğumlu olan Cömert için Beren Saat de instagram hesabından bir paylaşım yaptı. Kaset isimli çalışmanın kısa bir tanıtım videosunu yayınlayan Beren Saat, böylelikle arkadaşını doğum gününde anmış oldu.