Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları, aksiyon sahnelerinde oynamaya doyamıyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları, aksiyon sahnelerinde oynamaya doyamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 5 sezondur atv ekranında yayınlanmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yolculuğuna emin adımlarla devam ediyor. Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sanem Çelik, Hüseyin Avni Danyal, Mustafa Üstündağ gibi isimlerin buluştuğu dizi aksiyon sahneleri ile dikkat çekiyor.

Bir mafya hesaplaşması olan EDHO’da oyuncular aksiyon sahnelerinden bir hayli keyif almakta. Bu isimlerden birisi de Faruk karakterine hayat veren Mert Öğüt… Sporculuk ile başladığı kariyer yolculuğunda modellik ile devam eden ve ardından da eğitimlerini alarak oyunculuğa geçiş yapan Mert Öğüt, EDHO’daki aksiyon sahnelerinin daha çok olmasını arzu ediyor.

Sporcu kişiliği ile bilinen oyuncu, yıllardır spor yapmanın faydalarını aksiyon sahnelerinde gördüğünü belirtti ve atv’de yayınlanan Dizi TV programına şu açıklamayı yaptı:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları, aksiyon sahnelerinde oynamaya doyamıyor! 7

“Çok kolaylık sağlıyor tabii ki. Düşme kalkma sahnesi, hoplama zıplama sahnesi oluyor… Estetik olarak sporun çok katkısı oluyor bize. Çok rahat ediyorum bunun sayesinde sette. Çok zorlanmıyorum hatta bayıla bayıla yapıyorum. Çünkü gerçekten süper bir ekiple çalışıyoruz. Kafamdaki düşüncelere hocalarım, ekip arkadaşlarım, set arkadaşlarım, oyuncu arkadaşlarım ‘şunu da yapabilirsin, bunu da yapabilirsin’ diyor. İstediğim şeyi yapabilmek bana acayip keyif veriyor. Aksiyon sahnesi bol olsun, daha da bol olsun diyoruz.”