Ana sayfa Sosyal Medya Gece ile Özgür yaz döneminin fedakar dizi çifti olarak Dönence projesine dikkati çekecek!

Gece ile Özgür yaz döneminin fedakar dizi çifti olarak Dönence projesine dikkati çekecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dönence isimli Kanal D dizisi, 4 Temmuz Salı akşamı ilk bölümü ile yayınlanacak ve dizi hayranları da farklı bir hikayenin içinde kendilerini bulacak. Dizide özel gereksinimleri olan kardeşleri nedeniyle zor bir hayata sahip olan Gece ile Özgür karakterlerinin, ortak bir noktada buluşmaları ekran başındaki dizi hayranlarına çok farklı duygular yaşatacak.

Sümeyye Aydoğan ile Caner Topçu ikilisi yaz döneminin hem etkileyici hem de dramın en güçlü hallerini yansıtan dizi çifti olarak gelecek gibi gözüküyor.

Gece ile Özgür karakterlerinin kardeşleri için ortaya koyduğu fedakarlıklar ve kendilerini hayata kapatma durumlarının bir anda birbirleri ile karşılaşmaları sonrasında bambaşka bir geleceğe doğru adım atmaları izleyicileri de etkileyecek.

Sümeyye Aydoğan, canlandırdığı Gece karakteri için şunları söyledi: “Gece’nin en büyük hayali, sevgilisi Miro (Emir) ile birlikte besteledikleri şarkıları kitlelere ulaştırmaktır. Ancak tüm hayatı boyunca yaptığı gibi yine kız kardeşi için hayallerini ertelemek zorunda kalır. Ailesinin kardeşine daha sakin ve huzurlu bir ortam sağlama isteği üzerine onlarla birlikte kendisini bir anda İzmir/Foça’ya taşınmış bulur.”

23 yaşındaki Özgür karakteri de kardeşi Rüzgar için hayata kendisini kapatmış ve birçok fedakarlık yapmak durumunda kalmıştır. Caner Topçu için yeni rolü önemli bir sınav olacak. Sümeyye Aydoğan ile birlikte başrolün sorumluluğunu üzerine alan Caner Topçu, kariyeri açısından önemli bir projenin içine girmiş bulunuyor.

Özgür karakterinden bahseden genç oyuncu, rolü hakkında şöyle konuştu: “Özgür, denize aşık bir kaptan olmasına rağmen, özel gereksinimli kardeşi Rüzgar için tüm hayallerinden vazgeçmiş, gizemli bir gençtir. Tüm hayatını kardeşine adayan Özgür aşka da kapılarını böylece kapatmıştır. Gece’nin Foça’ya gelişiyle Özgür hayatı ıskalamaması gerektiğini fark edip, kalbine söz geçirebilecek midir?”