Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde kadın izleyiciler deli olacak, Sıla Türkoğlu toplumsal bir isyanı haykıracak!

Kızılcık Şerbeti dizisinde kadın izleyiciler deli olacak, Sıla Türkoğlu toplumsal bir isyanı haykıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Kızılcık Şerbeti dizisi toplumsal farklılıklar, kadın ile erkek arasındaki eşitsizlikler gibi konuları işledikçe daha da çok dikkat çekmeye başlıyor. Cuma akşamları Show TV ekranında yayınlanmakta olan dizisinin şimdiye kadar 4 bölümü ekrana geldi.

Kızılcık Şerbeti dizisinin her bölümünde toplumsal anlamda gerginlik konusu olan ya da kadın ile erkek arasındaki eşitsizliği ortaya koyan sahneler, hikayeyi daha da çekici bir hale getirdi. Dizinin 25 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak olan 5. yeni bölümünde kadın izleyicilerin deli olduğu bir toplumsal gerçeğin izlerini bulacaksınız.

Sıla Türkoğlu’nun canlandırdığı Doğa ile, Doğukan Güngör’ün canlandırdığı Fatih arasında yaşanan kavga, toplumun geneline yayılmış olan eşitsizliğin ne kadar normalleştirildiğine işaret edecek. Fatih ile Doğa karakterleri arasındaki kavga, kadın izleyicilerin isyanını bir kez daha ortaya koyacak.

Kızılcık Şerbeti dizisinde kadın izleyiciler deli olacak, Sıla Türkoğlu toplumsal bir isyanı haykıracak! 7

Dizinin yayınlanan fragmanında fikir ayrılığına düşen Doğa ve Fatih’in tartışmasının nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor. Evli bir kadının gece dışarı çıkması normal değil ama evli bir erkeğin gece dışarı çıkması gayet normal. İşte bu bakış açısının yansıtılacağı 25. bölümde Doğa’nın bu ön yargıyı kırma anlamında vereceği mücadeleyi birçok kadın izleyici merakla bekliyor.

Fatih karakteri erkeklerin genel yargılarına hakim birisi olarak öne çıkıyor ve evli bir kadının kız arkadaşları ile bile olsa gece saatlerinde dışarı çıkmasının uygun olmadığına inanıyor. Ancak Fatih, bunun erkekler için sorun olmadığı düşüncesine de sahip.

Doğa ise, “Sen de arkadaşlarınla erkek erkeğe yemekteydin” dese de Fatih için değişen bir şey yok. İşte bu toplumsal bakış açısı önümüzdeki hafta Kızılcık Şerbeti dizisini izleyenleri de fazlasıyla etkileyecek, kadın izleyicilerin de tepkilerini sosyal medyada sergilemeleri bekleniyor.

Dizinin 25 Kasım Cuma günü yayınlanacak yeni bölüm tanıtımı izleyiciyle buluştu. Kayhan’ın, Fatih’in aile şirketine giderek Ömer’le iş yapmak istemesi Kıvılcım’ı rahatsız ederken Abdullah’ın şirketin organizasyon işlerini Alev’e vermesi dikkat çekti.

Tanıtımda Kıvılcım ve Pembe’nin şiddete uğrayan bir kadına yardım eli uzattığında yaşananlar akıllarda soru işareti bıraktı.

Geçtiimiz haftaki bölümün final sahnesinde Pembe’nin, Kıvılcım’a giderek Alev ve Abdullah’ın ilişkisi olduğunu söylemesi tansiyonu yükseltti. Yaşanan diyalog esnasında arka odadan Alev’in gelmesi Pembe’yi şoke etti. Pembe ve Alev arasında neler olacağı konusu da merakla bekleniyor.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti her cuma saat 20.00’de Show TV’de.