Ana sayfa Dizi İzle Beni Affet 1428. Bölüm İzle

Beni Affet 1428. Bölüm İzle

tarafından ker_def

Star TV ekranlarındaki Beni Affet dizisinin yeni bölümü izleyicilerle buluştu. Dizinin 1428. bölümün 22 Ekim Pazartesi günü ekrandaydı.

Hafta içi her gün ekranda yer alan Beni Affet’in yeni bölümünün tamamını full hd olarak videodan izleyebilirsiniz.

Dizinin 1428. bölümünden detaylar şöyle: Yaşadıklarını herkesten saklayan Yaman, hiç ummadığı birinden destek görür. Feride telaşla evine gelen Zafer’in söyledikleriyle şok olur. Osman, Asiye’den şaşırtıcı bir konuda yardım ister. Harika’nın ısrarlarına dayanamayan Güzel, Murat’ı takip etmeye karar verir. Bu sırada Hakan, Kader’i daha da zor bir duruma sokacak olan planını gerçekleştirir.

Yılmaz’ın sert tavırlarıyla öfkelenen Müjgan’ın tepkisi ikili arasındaki gerilimi iyice yükseltir. Ancak babası için acilen para bulması gerektiğini öğrenen Müjgan, çok zor bir kararın eşiğindedir. Gönül oğlunun bir sevgilisi olduğunu düşünüp heyecandan yerinde duramaz. Cenk’in gitmek zorunda olduğu iş seyahati, Ebru’yu sıkıntıya sokar. Selva ve Burçin, Sevgi’den para almak için yeni bir plan uygularlar.

Beni Affet Dizisi Detay:

Kanal: Show Tv, Star Tv
Yönetmen: Gürsel Ateş, Mihriban Şahin, Bergüzar Demiroğlu
Yapım Şirketi: Focus Film
Senaryo: Ayşem Özge Yoldaş başkanlığında 10 kişilik bir senaryo ekibi görev almaktadır
Oyuncular: Şeyma Korkmaz, Murat Danacı, Nusret Şenay, Ulviye Karaca, Gamze İğdiroğlu, Özgün Çoban, Mert Altınışık, Zeynep Yasa, Ceren Yalazoğlu, Ötüken Hürmüzlü, Kerem Poyraz
Tür: Dram, aşk
Saat: 1 Saat