Ana sayfa Dizi İzle Beni Affet 1463. Bölümünü İzle

Beni Affet 1463. Bölümünü İzle

tarafından ker_def

Sadece kendi doğrularını çocuklarına dayatan ve tek tek hepsini mutsuz eden bir babanın ve babalarının günahı yüzünden aşklarını kaybeden çocukların hikayesi… Beni Affet dizisinin 1463. bölümü 10 Aralık Pazartesi günü izleyicilerle Star TV ekranında buluştu. Videodan bölümün tamamını izleyebilirsiniz.

Peki 1463. bölümde neler yaşandı? İşte detaylar…

Yaman ormanda bulduğu kulübede yaşam savaşı verir. Ancak durumu iyi değildir. Asiye, otel Zafer’in eline geçmesin diye Yaman’ın ölüm ilanını çıkartır. Bunu duyan Feride çılgına döner. Zafer ise Feride’yi elde etmek için yeni oyunlar peşindedir. Yaman’ın yaşadığına inanan Feride, onu bulmak için beklenmedik bir hamle yapar. Feride’nin Yaman’ı bu durumdan kurtarıp kurtaramayacağı merak konusudur.

Müjgan’la buluşmak için kapıya not bırakan Yılmaz, Müjgan’dan gelecek haberi bekler. Müjgan’ın üzüntülü halini fark eden Sevgi ise iki aşığın arasında yaşananları öğrenmeye niyetlenir. Müjgan’ın Yılmaz’ın kapıya bıraktığı notu bulup, onunla buluşmaya gidip gitmeyeceği merak konusudur. Kader, hastanede Murat’ın yanındadır. İkili konuşurken hastaneye gelen sürpriz ziyaretçi ile işler iyice karışır.