Ana sayfa Dizi Haberleri Beni Affet 6 Aralık Çarşamba 1270. bölümde neler olacak?

Beni Affet 6 Aralık Çarşamba 1270. bölümde neler olacak?

tarafından ker_def

Beni Affet 6 Aralık Çarşamba 1270. bölümde neler olacak?

Beni Affet dizisi Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Hafta içi her gün 15.30’da ekrana gelen dizinin 1270. bölümünde Yaman ile Feride ilişkisinin çıkmaza girdiğini göreceğiz.

Cüneyt sonunda amacına ulaşmıştır. Feride’nin kafası iyiden iyiye karıştı ve Cüneyt de bu durumdan çok memnun…

Feride’nin Yaman’ı affedip affetmeyeceği merak konusu olmaya devam edecek.

Feride aslında Yaman’ın kendisini sevdiğini biliyor ancak kafasında hala soru işaretleri var.

Yaman, tüm bunların Cüneyt’in oyunu olduğunu biliyor ve kendisini Feride’ye ispatlamak çabasına girişecek.

Dizide Ateş ile Zeynep’in evliliği bir hayli yakın gibi gözüküyor. Zeynep, Ateş’in koruması altında. Toprak ise boş durmamaktadır. Toprak, Ateş’ten nasıl bir intikam alacak?

Bu sorunun yanıtınıı 1270. bölümde alacağız.

Beni Affet 1269. Bölümde neler yaşanmıştı?

Yaman, yaşananlara Cüneyt’in sebep olduğunu Feride’ye ispat istemek isterken, gelen sürpriz misafir gergin anlar yaşanmasına neden olur. Zühre ve Nazire, Cüneyt konusunda anlaşmazlık yaşar. İkilinin konuşmasın duyan Osman’ın tepkisi ise bu anlaşmazlığı bir üst seviyeye taşır. Cansu, kapısına dayanan kişi nedeniyle korku dolu anlar yaşar. Cihan’ın gerçek yüzünü gören Güzel, Murat’a onu yıkacak bir tepki vermek zorunda kalır.

Zeynep’le geleceğe dair planlarını paylaşan Ateş, beklenmedik hamlesiyle Zeynep’i derinden etkiler. Pınar ve Toprak’ı birlikte giderken gören Şahin, Sevgi’yi de yanına alarak ikiliyi takip eder. Pınar’dan, yaptığı planı destekleyecek şeyler duyan Toprak, Pınar’a şaşırtıcı bir teklifte bulunur. Ateş ve Zeynep’in mutluluğunu gören Pınar’ın, bu teklife vereceği cevap ise merak konusudur.