Ana sayfa Dizi Haberleri Beni Affet dizisinin 1216. bölümünde Yaman’ı bulmak için Asiye ne plan yaptı?

Beni Affet dizisinin 1216. bölümünde Yaman’ı bulmak için Asiye ne plan yaptı?

tarafından zk zk

Star TV’de hafta içi her gün yayınlanan Beni Affet dizisinde Yaman’ın uçurumdan düştükten sonraki akıbeti merak konusuydu. Seher, Yaman’ı buldu ve onun yaralarını iyileştirmeye çalıştı. Beni Affet’in 21 Eylül Perşembe günü yayınlanacak 1216. bölümünde, Yaman’a ulaşmak için Asiye’nin bir planı vardır.

Şeyma Korkmaz ve Mert Altınışık’ın rol aldıkları ddizinin 1216. bölüm özeti şöyle:

Feride, Yaman’ın annesi Asiye’nin eve gelişinden hoşlanmaz ve ondan gitmesini ister. Feride tarafından evden kovulan Asiye, Yaman’ı ve Melis’i bulabilmek için bir plan yapar. Seher, kulübesinde baktığı Yaman’ın kim olduğunu öğrenir. Kapısına dayanan belalısı Koray ise, Seher’in zor anlar yaşamasına neden olur. Murat ve Güzel’in vakit geçirmesinden rahatsız olan Osman, Zühre’nin evinden çıkmak bilmez.

Zeynep’in Metin’in çalıştığı inşaatta zor anlar yaşadığını öğrenen Ateş, soluğu onun yanında alır. Zeynep ne olursa olsun kardeşiyle ilgili gerçekleri öğrenmekte kararlıdır. Durumu kritik olan Toprak’ın iyileşip iyileşemeyeceği merak konusudur. Birbirlerinden hoşlanmamalarına rağmen talihsiz bir olay sonucu tanışan Galip ve Neriman’ın yolları sürekli kesişir.