Ana sayfa Dizi Haberleri Beni Affet’in Cesur’u Cüneyt Mete, atv dizisiyle ekrana dönüyor!

Beni Affet’in Cesur’u Cüneyt Mete, atv dizisiyle ekrana dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de yeni sezonda yayınlanacak dizilerden birisi de Kardeşlerim… Sezonun iddialı yapımlarından birisi olması beklenen dizinin okuma provalarına başlandı. Yakında sette çekimler başlayacak. Dizinin önemli isimlerinden birisi de Cüneyt Mete…

Daha önce Kurtlar Vadisi Terör, Dudaktan Kalbe, Ayrılık, Aşk ve Mavi dizilerinin yanı sıra Beni Affet’te yer alan Cüneyt Mete, uzun bir aradan sonra yeniden dizilerde boy gösterecek. Cesur Karabey karakteri ile uzun yıllar Beni Affet isimli günlük dizide rol alan oyuncu, bir süredir tiyatro çalışmalarına odaklanmıştı.

Usta oyuncu Cüneyt Mete 1,5 yıl aradan sonra NGM Yapım’ın yeni projesi ‘Kardeşlerim” dizisiyle ekranlara dönüyor. Geçtiğimiz yıl tiyatro oyunları nedeniyle ekranlardan uzak kalan usta oyuncu senaryosunu Gül Abus Semerci’nin yazdığı, yönetmenliğini Serkan Birinci’nin yapacağı ‘Kardeşlerim’ dizisine dahil oldu.

‘Kardeşlerim’ dizisi yakında Atv ekranlarındaki yerini alacak. Cüneyt Mete, ekrana dönecek olduğu için son derece mutlu.  Oyuncu yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Son 1,5 yıldır tiyatro oyunlarım vardı. Ekranları özlemiştim. Yaz aylarında yapımcımız Nazlı Heptürk’ten bu teklif gelmişti. Son zamanlarda okuduğum en iyi senaryo olduğunu söyleyebilirim. İçime sinen bu projeyle dönmek harika olacak. Çok ses getirecek bir hikayesi olduğunu düşünüyorum. Yapımdan, senaristine, yönetmenine kadar çok iyi bir ekip ile birlikte güzel, etkileyici bir dizi olacağı kanısındayım.”

Beni Affet'in Cesur'u Cüneyt Mete, atv dizisiyle ekrana dönüyor! 7