Ana sayfa Dizi Haberleri Beni Bırakma ve Beni Affet günlük dizilerinde öyle bir durum yaşanıyor ki gülmemek imkansız!

Beni Bırakma ve Beni Affet günlük dizilerinde öyle bir durum yaşanıyor ki gülmemek imkansız!

tarafından zk zk
Star TV’de hafta içi yayınlanan Beni Affet ve Atv ekranlarında yayınlanan Beni Bırakma dizilerinde yaşanan bir durum var ki espri konusu olmaya başladı.

Mesut Yar, Posta’daki köşesinde bakın bu iki dizideki benzer konuya nasıl bir değerlendirme yapıyor:

“KIZ KAÇIRANA DÖNDÜ

“Beni Bırakma” (atv) dizisinde esas oğlan Tarık, saplantılı aşık Meltem yüzünden yine esas kız Sıla ile ayrıldı… Tarık’ın erkek kardeşi diğer esas oğlanımız Emre ise kötülükler kraliçesi Esin yüzünden bilmem kaçıncı kez Zeynep ile ayrıldı… Her iki kardeş de aynı bölüm içinde kendilerini affettirmek ve yeniden barışmak için bahsi geçen kızları kaçırıp ikna etmeye çalıştılar…

Beni Bırakma ve Beni Affet günlük dizilerinde öyle bir durum yaşanıyor ki gülmemek imkansız! 7

“Beni Affet” (Star TV) dizisinde de Sevgi’nin eski kocası Ahmet Refik, hem kızı olduğunu iddia ettiği Kader’e yeniden kavuşmak hem de ailesini toparlamak için eski eşini kaçırdı… Mahir ise eski eşi Kader’in Murat Kozan’la ilişkisine mani olmak için kadıncağızı kaçırdı. Bu iki kaçırma olayı da aynı bölüm içindeydi… Yani özet geçersek neredeyse tüm yerli diziler “kız kaçırana” döndü sevgili okur. Biri bitmeden diğeri başlıyor. Uçan, kaçan, kaçıran; ne ararsan içlerinde var!”