Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Adım Melek dizisi için yolun sonu görünüyor!

Benim Adım Melek dizisi için yolun sonu görünüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benim Adım Melek dizisinde Nehir Erdoğan’ın canlandırdığı Melek karakteri için söylenebilecek en doğru ifade “Yolun sonu görünüyor” olurdu… Zira Melek, kanser hastası ve hastaneler artık onun hayatının en büyük gerçeği…

16.bölümü ile 15 Ocak Çarşamba akşamı izleyicilerle TRT1 ekranında buluşacak olan dizide Melek için artık yolun sonu mu? İşte bu soruyu izleyiciler de soracak.

Musa Eroğlu’nun seslendirdiği bir dönem TRT’nin yasaklı eserlerinden olan “Yolun son görünüyor” şarkısının sözlerinin Fatsalı bir şoför Dursun Ali Akınet’e ait olduğunu bir çok kişi bilmez. Annesinin son nefesinden önce kendisine “Yolun sonu görünüyor” diye söylediği sözün üzerine yazdı bu şarkının dizelerini…

Sanki Benim Adım Melek dizisinde de benzer sahneler ilerleyen bölümlerde gelecek gibi. Melek hastalanıp hastaneye kaldırılıyor ve Halil de onu ziyaret ediyor.Elleri kavuşuyor ve Melek, kanser hastası olduğunu Halil’e söylüyor. Tabii ki o anda Halil’in bütün dünyası başına yıkılıyor. Adeta “yolun sonu görünüyor” dedirten sahneleri 15 Ocak Çarşamba günü TRT1 ekranında izleyeceksiniz.

Usta oyuncu kadrosu ve güçlü hikayesiyle büyük beğeni toplayan “Benim Adım Melek”, 15 Ocak Çarşamba akşamı on altıncı bölümüyle ekranlara geliyor. Yeni bölümü merakla beklenen sevilen dizi “Benim Adım Melek”te bu hafta neler olacak?

Çocuklarının düzeni ve mutluluğu için sağlığını geri plana iten Melek için artık yolun sonu mu?

Meryem, duyduklarından dolayı şaşırmış ve ne yapacağını bilemez haldedir. Halil, Melek’in sağlığından endişe duyarken yüreğinin sesini duyabilecek midir? Gelişmeler Halil’in Meryem’le çizdiği yolda değişikliğe gitmesine sebep olacak mıdır? Annesinin neyi olduğunu anlamaya çalışan Kerem, öfkesini Ömer’den çıkarmaya çalışır.

Defne’nin bencil yüzü Funda’nın dolduruşlarıyla bir kez daha ortaya çıkıp herkesi üzecektir. Defne, girdiği yoldan geri dönecek midir?

Benim Adım Melek her Çarşamba günü yeni bölümleri ile saat 20.00’de TRT 1’de