Ana sayfa Dizi Haberleri Taner Ölmez’in yeni dizisi olumsuz eleştirilerin girdabında kaldı!

Taner Ölmez’in yeni dizisi olumsuz eleştirilerin girdabında kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa Karakterine hayat veren ünlü oyuncu Taner Ölmez, her ne kadar Medcezir’deki Mert Serez karakteri ile akıllara yazılmış olsa da artık bu durumun değiştiği bir gerçek. Ali Vefa’nın artık akıllarda kalıcı bir durumu var ve Taner Ölmez bu karakter ile daima hatırlanacaktır.Ancak oyuncunun şu sıralarda bir başka dizisi daha ekranda.

Kanal D’de 2 Nisan Perşembe günü başlayan Dudullu Postası dizisi, bugün 2.bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Bir Onur Ünlü dizisi olan Dudullu Postası, 2018 yılında Blu TV’de ilk yayınlandığında büyük eleştiriler de almıştı.

Güven Kıraç, Erkan Can, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü, Bülent Şakrak, Ayda Aksel, Ahmet Rıfat Şungar, ÖzgürEmre Yıldırım, Aslı Bekiroğlu, Gözde Çığacı, Levent Tülek gibi önemli isimleri buluşturan diziye yönelik sosyal medyada olumsuz görüşler hep öne çıkmıştı.

Taner Ölmez’in aynı anda Fox TV ekranında Ali Vefa, Kanal D ekranında Tayfur karakterleri ile yer alması da ilginç bir tesadüf oldu. 13 bölümlük Dudullu Postası dizisi hakkında bir değerlendirme yazısı yayınlayan Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, yapıma olumsuz açıdan bakmamak gerektiğini belirtiyor.

Taner Ölmez'in yeni dizisi olumsuz eleştirilerin girdabında kaldı! 7

“İçeriğe tamamen olumsuz gözle yaklaşmamak lazım. Zira BluTV’deki yayını süresince olumsuz yönde eleştireni de oldu, beğeneni de” diyen Güleroğlu, Dudullu Postası’nın yönetmeni Onur Ünlü’ye yapılan haksızlığa da değindi.

Güleroğlu şöyle diyor: “Onur Ünlü’nün ‘Leyla ile Mecnun’ performansına takılıp kalanların… Yönetmenin her işini sürekli bu geçmişte kalan yapımla kıyaslamaya kalkışıp ondan bir iz arama çabasında olanların ‘Dudullu Postası’na yönelik olumsuz eleştiri girdabına kapılmasının yanlış olduğunu da söylemek isterim. Neticede her yeni yapımı kendi iç dinamikleriyle değerlendirip eleştirmek doğru olacaktır. Aksi takdirde o işe verilen emeklerin hakkını yeriz…

‘Dudullu Postası’nda eleştirmek isteyene de, gülmeye niyetlenene de çok şey var. Dolayısıyla bu dizide de, tıpkı virüse karşı yapılan ‘‘Kendi OHAL’ini kendin uygula’’ tavsiyesinde olduğu gibi, herkes kendi komedi anlayışından sorumlu olup izleme kararını kendi belirleyecek. Hadi bakalım…”