Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Adım Melek dizisi yeniden doğuyor, bambaşka bir dönem başlıyor

Benim Adım Melek dizisi yeniden doğuyor, bambaşka bir dönem başlıyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Çarşamba günleri buluşan Benim Adım Melek dizisinin ilk 28 bölümlük birinci sezonu başarıyla tamamlandı. Şimdi de ikinci sezon için gün sayılıyor… 2 Eylül Çarşamba akşamı dizinin 29. bölümü ekrana gelecek. Dizide aksiyonun arttığı, umudun ve aşkın da içinde yer aldığı ama dramın hiç eksik olmadığı yeni bir dönem geliyor.

Gaziantep’te sıcak bir havada çekimler devam ederken, oyuncular da büyük fedakarlık sergiliyor. Dizinin ekibi koronavirüs önlemlerini de dikkatlice uyguluyor. Yeni sezonda neler olacağı da izleyiciler tarafından merak edilmekte. En çok merak edilen konu ise 29. bölüm fragmanında verilen aşk mesajı… Yani Benim Adım Melek ilk sezonundaki dram ağırlıklı yapısıyla mı devam edecek, yoksa içine aşk ve umudun da katılacağı daha olumlu bir havaya mı evrilecek?

Kanser hastası olan Melek’in ayaklarının üzerinde duran, çocuklarını büyüten ve her türlü soruna göğüs geren bir tavrı vardı. Ancak bir de yaşayamadığı aşkı vardı… Halil ile Melek arasında küllerinden doğan bir aşk olacak gibi bir izlenim veriliyor.

İzleyiciler de dizinin hangi yöne doğru gideceğini bilemediklerinden meraklı bir bekleyiş halinde. Bazı izleyiciler dram ağırlıklı bir ikinci sezon beklerken, bazıları ise içinde acıdan çok mutluluğun ve umudun olduğu bölümlerin olmasını istiyor.

Benim Adım Melek dizisinin 29. bölüm fragmanı aşkın ve umudun yeşereceği bir dönemin izlerini taşıyor ama bitmeyen olaylar, acılarla dolu sahnelerin de eksik olmayacağını gösteriyor…