Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisinde ayrılık mı var? Herkes sette, bir tek o tatilde!

Benim Adım Melek dizisinde ayrılık mı var? Herkes sette, bir tek o tatilde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında 2 Eylül Çarşamba günü Benim Adım Melek dizisinin 29. yeni bölümü izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni sezonu merak ve heyecan ile bekleniyor… Nehir Erdoğan,Kutsi, Rabia Soytürk ve Mustafa Mert Koç gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizide çekimler Gaziantep’te devam ediyor.

Dizide yer alan isimlerden birisi de Ece Özdikici idi… Ünlü oyuncu Kadın dizisindeki Jale karakterinden ayrılıp Benim Adım Melek’te Funda Yıldırım olarak ekrana gelmişti.

Dizinin ilk sezonunda başarıyla rol alan Ece Özdikici, tüm ekip sette çalışırken tatilde olmasıyla dikkat çekti. Bu durum da dizinin hayranları tarafından acaba ayrılık mı var? sorusunu sorduruyor. Alpay’ın oyunlarına dahil olarak Melek’e büyük kötülük yapan Funda karakteri dizinin etkili karakterlerinden birisiydi…

Ancak tüm ekip Gaziantep’te çalışırken, Ece Özdikici’nin tatilde olması kafaları karıştırdı. Ünlü oyuncu geçtiğimiz gün kano yaparken görüntülendi. Gümüşlük’te rüzgarlı havada arkadaşı ile kano yapan oyuncu, can yeleğiyle de önlemini aldı.

Benim Adım Melek dizisinde ayrılık mı var? Herkes sette, bir tek o tatilde! 8

Ayrıca instagram hesabından tatil fotoğrafları paylaşan ve Gümüşlük’ü konum olarak belirten ünlü oyuncunun diziye dönüp dönmeyeceği merak ediliyor.

Benim Adım Melek dizisinde ayrılık mı var? Herkes sette, bir tek o tatilde! 9