Ana sayfa Sosyal Medya Çocuklar Duymasın’dan sonra Pınar Altuğ yeni dizide!

Çocuklar Duymasın’dan sonra Pınar Altuğ yeni dizide!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2 Eylül 1973 doğumlu olan ünlü oyuncu Pınar Altuğ, Çocuklar Duymasın dizisinin Meltem’i olarak akıllara yazıldı.
2002 yılından 2019 yılına kadar toplam 9 sezon ekranda kalan Çocuklar Duymasın’da başarıyla rol alan oyuncu, sonrasında ise farklı bir projede yer almadı.

2004’te Omuz Omuza, 2005 yılında Davetsiz Misafir ve 2009 yılında Aile Reisi dizileri dışında da farklı bir dizide yer almayan Pınar Altuğ, uzun yıllar sonra kendisi adına önemli bir adım attı.

Çocuklar Duymasın dizisinin artık ekrana dönüş yapması çok zor ve Tamer Karadağlı da tekrar çekilecek olursa rol almayacağını söylemişti. Çocuklar Duymasın’dan sonra Pınar Altuğ’u hayranları farklı bir dizide izleme fırsatı elde edecek.

İlk instagram dizisi olarak ortaya çıkan Altınkod 5.2.0’da rol alan Pınar Altuğ, 24 Ağustos Pazartesi akşamı saat 21.00’de hayranları ile yeni dizisinde buluşacak.

Deniz Akel’in sahibi olduğu projede; Pınar Altuğ, Emel Müftüoğlu, Ebru Akel, Berke Üzrek, Fatih Ürek ve Murat Sönmez gibi isimler rol alıyor…