Ana sayfa Sosyal Medya Benim Adım Melek dizisinin çekimleri biraz sulu başladı!

Benim Adım Melek dizisinin çekimleri biraz sulu başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT ekranlarının sevilen dizisi Benim Adım Melek’in çekimleri başladı. Dizide Melek karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Nehir Erdoğan, bir kaç gün önce Antep’e gittiğini sosyal medyadan paylaşmıştı.

Oyuncu, ekip arkadaşlarını çok özlediğini anlatan şu mesajı yazmıştı: “Bugünü dört gözle bekledim. Gaziantep’e geri döneceğim günü. Ekip arkadaşlarımı çok özledim. Antep’i çok özledim. Birlikte ağladığımız, birlikte güldüğümüz, birlikte büyüdüğümüz izleyicilerimizi çok özledim. Çocuklarımı çok özledim. Bütün oyuncu arkadaşlarımı, yönetmenlerimi gerçekten çok mutlu bir anımdan kaydediyorum bu videoyu. Geri sayım başladı, setimiz başlıyor.Görüşmek, kavuşmak üzere.”

Nehir Erdoğan’ın son yaptığı paylaşımla çekimlerin başladığı ortaya çıktı. Erdoğan, bir sahnede yağmur yağdıran kamera arkası ekibinin fotoğrafını yayınlayarak esprili bir söylemle çekimlerin devam ettiğini belirtti.

Oyuncu yakında dizinin başlayacağını da ifade eden açıklamasıyla işte bu paylaşımı yaptı:

“Sıcak Gaziantep günlerinde biraz serinleyelim dedik. Çekimlerimiz devam ediyor, yakında yeniden #TRT1’de görüşmek üzere.”