Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek setinde Nehir Erdoğan ağlamadı, bol bol güldü!

Benim Adım Melek setinde Nehir Erdoğan ağlamadı, bol bol güldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir yıl daha geride kaldı… 2019 yılını bitirin, 2020 yılına ‘merhaba’ dedik… Yılbaşı gecesi ünlü isimler verdikleri mesajlarla dikkatleri çekti. Hayranlarına güzelliklerle dolu yeni bir yıl diledi. Farklı mesajlar vardı ama ortak nokta 2020’nin herkese güzellikler getirmesiydi.

2019 bitip, 2020 yılına girdiğimiz sıralarda ünlü oyuncuların instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlara da hayranlarından büyük bir ilgi vardı. Bu isimlerden birisi de Nehir Erdoğan oldu… Ünlü oyuncu TRT1 ekranında yeni sezonda Benim Adım Melek dizisi ile yer aldı. Başarılı performansı ile de büyük takdir topladı.

Dizideki hüzünlü sahneler nedeniyle çokça gözyaşı döken oyuncu, yeni yıl mesajında bir hayli neşeliydi.

Nehir Erdoğan, 2020 yılı mesajını dizinin çekildiği konakta çekilen videosu ile verdi. Oyuncunun yeni yıl mesajı şöyleydi: “Hepimizin birbirine bağlayan büyük kocaman avlularımız olsun. 2020 yılının çok sevgi dolu, farkında geçmesini diliyorum. Kesinikle korkusuz geçmesini diliyorum. Sevgi olduğu zaman sağlığın da, neşenin de, başarının da, bereketin de geleceğini umuyorum.”

İşte Nehir Erdoğan’ın yeni yıl mesajı:

????????????????????????‍♂️????✌????????????????
#mutluyıllar
#2020 si
#hadi