Ana sayfa Sosyal Medya Benim Adım Melek’te oynayan Nehir Erdoğan’dan o diziye övgü dolu sözler

Benim Adım Melek’te oynayan Nehir Erdoğan’dan o diziye övgü dolu sözler

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Benim Adım Melek dizisinin oyuncusu Nehir Erdoğan, bir kaç gündür sosyal medyanın gündeminden düşmeyen ve ünlü ünsüz izleyen herkesin hayran kaldığı Bir Başkadır dizisini izleyip ne kadar etkilendiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gösterdi. Berkun Oya’nın yazıp yönettiği dizi, izleyenlere tam bir Türkiye manzarası sunuyor.

Başrollerinde Öykü Karayel, Fatih Artman, Funda Eryiğit, Settar Tanrıöğen, Defne Kayalar, Tülin Özen, Alican Yücesoy ve Derya Karadaş’ın rol aldıkları dizi, adeta dizi dünyasını derinden sarstı!

Televizyon dizilerinde görmeye alıştığımız karakterlerin dışında çok daha sahici bir anlatım ve senaryosu olan ve Netflix Türkiye’nin, şimdiden izleyen hemen herkes için ‘en iyi yerli dizi’ yorumunu yaptığı Bir Başkadır dizisi, pek çok ünlü ismin de sosyal medyada övgüler yağdırdığı bir yapım oldu.

12 Kasım’da yayınlanan dizi 8 bölümden oluşuyor. Şimdilik mini bir dizi olduğu ve devam etmeyeceği anlaşılıyor ama bu konuda net bir bilgi de yok. Henüz 2 gündür yayında olmasına karşılık, hem oyuncuların performanslarına hem de hikayeyi yazan yöneten Berkun Oya’ya pek çok övgü dolu mesajlar geliyor.

Nehir Erdoğan da instagram sayfasında dizinin jeneriğini paylaşarak duygularını dile getiriyor. Ferdi Özbeğen’in yıllar önceki konserlerinden alınan jenerik ise yine dikkat çeken bir ayrıntı olmuş. Nehir Erdoğan da bu kısmı yayınlayarak aşağıdaki paylaşımı yapıyor…

????????Çok teşekkürler @nisanceren @berkunoya, içinde yer alan tüm aklı kalbi başında güzelim oyuncular, emekçiler…
#birbaşkadır #netflixturkiye