Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Tatlı Yalanım 10. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Tolga geliyor, işler karışıyor

Benim Tatlı Yalanım 10. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Tolga geliyor, işler karışıyor

tarafından ker_def

Benim Tatlı Yalanım dizisi Perşembe akşamları izleyicilerle buluşmaya 1 haftalık bayram arasının ardından devam ediyor… Aslı Bekiroğlu, Furkan Palalı ve Lavinya Ünlüer’in başrollerinde yer aldığı dizinin 22 Ağustos Perşembe akşamı saat 20.00’deki 10.bölümünden 2.fragman yayınlandı. Dizinin yeni bölümünden yeni görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Fragmandaki detaylara göre…Tolga diye bir karakter geliyor, Suna’nın çocukluk aşkı. Nejat da Tolga’yı kıskanıyor… Tolga ile Nejat arasında neler olacak? Tolga, Kayra’nın Suna’ya ‘anne’ demesine şaşırıyor… Hande ise Suna’nın ailesi ile iletişim kuruyor…

Peki dizinin 9. bölümünde neler yaşanmıştı?

Suna, Hande’nin Nejat’a onun cümleleriyle ilanı aşk ettiğini gördükten sonra Nejat’ın evinden kaçar gibi gider. Hande ve Nejat’ın arasında yaşananları umursamamaya karar verir ancak bu konuda pek başarılı olamaz. Suna, Hande’yle yüzleştiğinde, Hande gerçek yüzünü gösterir.

Suna, kandırıldığını anlar ancak Nejat’a gerçeği söyleyecek ve mektubu verecek cesareti yoktur. Saniye ve Burcuyla dertleştiği sırada sürpriz bir şekilde aradığı cesareti bulur, Nejat ve Hande’nin bulunduğu partiye elinde mektubuyla gider.