Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Tatlı Yalanım 11. Bölüm Fragmanları, Özeti ve Fotoğrafları

Benim Tatlı Yalanım 11. Bölüm Fragmanları, Özeti ve Fotoğrafları

tarafından ker_def

Benim Tatlı Yalanım Perşembe akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Star TV ekranlarında yayınlanmakta olan dizinin başrollerinde Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer bulunmakta.

Dizinin 11. yeni bölümü 29 Ağustos Perşembe akşamı saat 20.00’de Star TV ekranında olacak.Dizinin yeni bölümünden fotoğrafları ve bilgileri videoda bulabilirsiniz.

Peki Benim Tatlı Yalanım 11. bölümde neler olacak?

Hande’nin eline Suna’dan tamamen kurtulmak için büyük bir koz geçmiştir. Hande, Suna’yı, Nejat’la oynadıkları oyunu Şevket’e söylemekle tehdit eder. Suna, Nejat’ın evine, ayrılacağını söylemeye gittiğinde, onu bir süpriz bekliyordur. Aylin’in doğum günüdür ve Kayra hazırlık yapmıştır.

11.bölüm ilk sahne:

Suna, Kayra’dan ve Nejat’tan ayrılamayacağını anlar. Hande de Kayra’nın binbir güçlükle kazandığı güvenini, kaybetmenin işine yaramayacağının farkına varır. Hande, planını değiştirir. Suna’nın, Nejat’tan uzak durmasını ister.

Sadece Kayra’nın annesi olarak kalabilirse, Suna’nın sırrı Hande’de güvende olacaktır. Ancak Suna’yı kıskanmaya başlayan Nejat’ın, ondan uzak durmak gibi bir niyeti yoktur.

Nejat duygularının farkına varırken kendisinden hiç beklenmeyecek bir hamle yapar.

11.bölüm 1.fragmanı:

Oyuncular:
Nejat: Furkan Palalı
Suna: Aslı Bekiroğlu
Kayra: Lavinya Ünlüer
Şevket: Ahmet Saraçoğlu
Hande: Gonca Sarıyıldız
Saniye: Aslı İnandık
Rafet: Sadi Celil Cengiz
Serkan: Ali Yoğurtcuoğlu
Burcu: Seda Türkmen
Hayri: Cem Zeynel Kılıç