Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Anlat Karadeniz 2. sezon finalinde neler yaşanmıştı? 3. sezon nasıl başlayacak?

Sen Anlat Karadeniz 2. sezon finalinde neler yaşanmıştı? 3. sezon nasıl başlayacak?

tarafından ker_def

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 2. sezon finali yani 53.bölüm 29 Mayıs Çarşamba akşamı atv ekranında yayınlanmıştı. Peki sezon finalinde neler yaşanmıştı. Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman’ın başrollerinde yer aldığı dizinin sezon finalinde yaşananlar ile ilgili detayları videoda bulabilirsiniz. atv’de yayınlanan Dizi TV programı, sezon finali hakkında tüm detayların yer aldığı bir inceleme videosu yaptı. Detaylar bu videoda.

2.SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Yangından kurtulmayı başaran Genco, Melek’i susturmakla kalmayıp Kalelilerden intikam almak için kolları sıvar. Kalleşçe bir plan yapıp, Nefes’in radyodaki konuşmasını sürpriz bir silaha çeviren Genco, Kalelilerin itibarını iki paralık etmek için uğraşacaktır.

Melek için işbirliği yapan Nefes ve Hazan sonunda genç kızı konuşturmayı başarırlar. Melek o güne kadar sır gibi sakladığı gerçeği Nefes’le paylaşırken, Melek’in itirafı Genco’nun bu savaştaki ölümcül darbesini hazırlar.

Nefes ve Tahir doğacak çocuklarının hayalini kurarken, bu hayale gölge düşer. Acilen ameliyata girmesi gereken Nefes, Genco tarafından kaçırılır. Hayatta kalmak için zamanla yarışan Nefes, şimdi Genco’nun elinde tutsaktır.

3. SEZONDA NELER OLACAK?

Sen Anlat Karadeniz 3. sezona 4 Eylül Çarşamba günü başlıyor.

Dizinin yeni sezonu öncesinde ilk tanıtım görüntüleri atv’nin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Sen Anlat Karadeniz dizisi hayranları, yeni sezonda daha duyarlı ve senaryo olarak da daha güçlü bir dizi beklediklerini belirten yorumlarda bulundu.

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 3. sezonu 54. bölümüyle 4 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00’de ekrandaki yerini alacak.

Kadın cinayeti üzerinden şiddete karşı mesaj veren 3. sezon fragmanı beğeni toplarken, İrem Helvacoğlu’na da dizinin hayranlarından övgü vardı.. Hazan karakterini canlandıran Gülper Özdemir’e ise tepkiler devam ediyor. Özellikle Hazan ile Nefes’in piknik görüntüleri izleyicilerin tepkilerini çekti.