Ana sayfa Dizi Haberleri İlk sahnede tir tir titredi, eli ayağına dolaştı! İşte Ebru Şahin gerçeği!

İlk sahnede tir tir titredi, eli ayağına dolaştı! İşte Ebru Şahin gerçeği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Hercai dizisinde Reyyan Şadoğlu karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ebru Şahin, hayranlarının kendisine sorduğu soruları yanıtladı.

atv’de yayınlanan Dizi TV programındaki röportajında bu sorulara yanıt veren Ebru Şahin,
“Oyuncu olmaya nasıl karar verdiniz ve ilk deneyiminiz nasıldı?” şeklindeki soruya yanıt verdi.

İlk deneyiminde elinin ayağının tutmadığını, tir tir titrediğini anlatan Ebru Şahin, bugün o anları gülümseyerek hatırlıyor.

Şahin, “Oyuncu olmaya ne zaman karar verdiğimi hatırlayamayacak kadar küçüktüm.Ama asıl emin olduğumda ve ‘kesinlikle bu işi yapacağım’ dedim dönem üniversitedeydi. Zaten daha önce de tiyatro ile ilgileniyordum” diye konuştu.

İLK DİZİ DENEYİMİNİ ANLATTI

İlk sahnede tir tir titredi, eli ayağına dolaştı! İşte Ebru Şahin gerçeği! 7

İlk olarak reklamlarla kariyerine başlayan oyuncu ilk dizi deneyimini de anlattı.

Şahin, “Reklamlarla başladım ama ilk deneyimim bir diziydi. Gerçekten elimin ayağımın tutmadığını il sahnemde ve tir tir titrediğimi, ağlama noktasına geldiğimi biliyorum.Ama çok güzel sonuçlar almıştık. Ondan sonra da zaten yapmak istediğim şeye tam olarak karar vermiş oldum” açıklaması ile dikkat çekti.

18 Mayıs 1994 İstanbul doğumlu olan Ebru Şahin, İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunudur. İlk oyunculuk deneyimini 2016 yılında Kan Parası filminde yaşadı, ardından ise Babam filmi ve Savaşçı, İstanbullu Gelin ve Yasak Elma dizilerinde rol aldı.