Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Tatlı Yalanım 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Nejat, Suna’yı niye üzüyorsun?

Benim Tatlı Yalanım 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Nejat, Suna’yı niye üzüyorsun?

tarafından ker_def

Star TV ekranında Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Benim Tatlı Yalanım dizisinin 3. bölümü 27 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00’de ekrandaki yerini alacak. 3. bölümden ilk fragman yayınlandı. Framgandaki detaylar dikkat çekti.
Kayra’nın sözleri Suna’yı ağlatıyor… Ailesi ise Suna’yı gizli gizli işler çevirmek ile suçluyor. Suna ailesine durumu açıklayacak mı merakla bekleniyor. Nejat ise Suna’yı yine çok üzüyor. İzleyiciler Nejat’ın Suna’ya daha iyi davranmasını istiyor.

Benim Tatlı Yalanım dizisi 3. bölüm fragmanını videodan izleyebilirsiniz.

Fragmana yorum yapan izleyiciler ise Furkan Palalı’nın canlandırdığı Nejat karakterinin, Aslı Bekiroğlu’nun canlandırdığı Suna karakterini üzmesinden rahatsız olduklarını belirten mesajlar paylaştılar.

Yaz ekranının en beğenilen yapımlarından olan Benim Tatlı Yalanım’ın 2. bölümünde neler olmuştu?

Suna, Nejat’ın; “Kayra’nın doğum günü için annesi (Aylin) olur musun?” teklifi karşısında şoke olur. Nejat’ın çaresizliğinin üzerine Kayra’nın heyecanı da binince, Suna, Nejat’ın teklifini kabul eder.

Aylin’in geri döndüğü haberi doğum gününe bomba gibi düşer. Özellikle Hande, karşısında Aylin’i görmekten hiç hoşnut olmaz ve sorgulamaya başlar. Doğum günü bittiğinde, Kayra dünyanın en mutlu çocuğudur. Suna, oradan ayrılırken bir daha Nejat ve Kayra’yı görmeyeceğini düşünür. Ancak Kayra’nın yapacağı bir şey üçünün de kaderini sonsuza dek değiştirmek üzeredir.