Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Tatlı Yalanım 4. bölümde, tatlı yalan acıya dönüşmek üzere!

Benim Tatlı Yalanım 4. bölümde, tatlı yalan acıya dönüşmek üzere!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Star TV’nin yeni yaz dizisi Benim Tatlı Yalanım, 4. bölümüyle 4 Temmuz Perşembe akşamı ekrana gelecek.

Başrollerinde Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer’in oynadıkları dizinin yeni bölümünde Suna’nın babası Şevket Bey eve geliyor.

Nejat ve Suna olanları nasıl açıklayacaklarını düşünürken Nejat, Suna’nın kızı Kayra’ya bakıcılık yaptığı yalanını ortaya atıyor.

Nejat Bey’in kafasındaki şüpheleri ve endişeleri kaldırabilmek için onunla yemeğe çıkıyor ve kızının Suna gibi annesiz büyüdüğünü, bekar bir erkeğin yanında olması nedeniyle de endişelenmemesi gerektiğini söylüyor.

Şevket Bey, kızının çalıştığını sandığı eve bir ziyaret yaparak Kayra ile tanışmak istiyor.

Şimdi Suna ve Nejat’ın en büyük korkusu Kayra’nın babasının yanında kendisine ‘anne’ diye seslenecek olması!

Dizinin 4. bölümünden yayınlanan tanıtımda Kayra, bahçeye Şevket Bey ile tanışmak için gelirken Suna ve Nejat da endişeli bir şekilde bekliyor.

Neler olacağını 4. bölümde hep birlikte izleyeceğiz.

İşte Benim Tatlı Yalanım 4. bölüm fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Suna, Nejat’a Kendini Affettirebilecek mi?

Suna’nın bir anlık dikkatsizliği yüzünden Kayra rahatsızlanınca Nejat, Suna’yı hayatlarına sokmakla büyük bir hata yaptığını anlar ve Suna’yı kovar. Suna, vicdan azabından perişan haldedir ve geri dönmek istemektedir. Suna, Nejat’tan aldığı parayı bahane ederek, kendini Nejat’a affettirmeye çalışır. Nejat, Suna’nın tam bir fırsatçı olduğunu düşünürken, öğreneceği gerçek ikisinin ilişkisini başka bir boyuta taşır. Bu sırada Şevket, Suna’nın söylediği yalanların peşine düşmüştür.