Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Tatlı Yalanım 7. Bölüm Özeti ve Fotoğrafları

Benim Tatlı Yalanım 7. Bölüm Özeti ve Fotoğrafları

tarafından ker_def

Star TV ekranında yayınlanmakta olan Benim Tatlı Yalanım, yaz ekranının sevilen yapımlarından birisi olmayı başardı. Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor. Dizinin 25 Temmuz Perşembe akşamı ekrana gelecek 7.bölümünün özet bilgileri ve setten fotoğraflar geldi. Videodan bu detayları izleyebilirsiniz.

Peki 7. bölümde izleyicileri neler bekliyor? İşte detaylar:

Suna, Nejat’a, “Aç kapıyı, gir içeri” şarkısını söyledikten sonra Nejat’ın yanından kaçar. Yoksa Nejat’a aşık mı olmuştur? Bu Suna için tam bir felakettir! Suna, bu evcilik oyununun kafasını karıştırdığını düşünür. Belki de sadece oyuna fazla kaptırmıştır kendisini.

Suna, kendi duygularını anlamaya çalışırken, Nejat’a karşı tavırlarında saçmalar. Nejat ise Suna’nın aklına takılan ciddi bir sorunu olduğunu düşünür ve ne olduğunu anlamak için harekete geçer. Kayra, ailesiyle birlikte dilek feneri uçurmak ister. Hepsi dileklerini kağıtlara yazıp, gök yüzüne bırakırlar. Acaba kimin dileği gerçekleşecektir?

Oyuncular:
Nejat: Furkan Palalı
Suna: Aslı Bekiroğlu
Kayra: Lavinya Ünlüer
Şevket: Ahmet Saraçoğlu
Hande: Gonca Sarıyıldız
Saniye: Aslı İnandık
Rafet: Sadi Celil Cengiz
Serkan: Ali Yoğurtcuoğlu
Burcu: Seda Türkmen
Hayri: Cem Zeynel Kılıç