Ana sayfa Dizi İzle İki Yabancı 23 Temmuz Salı 2. Bölüm Fragmanı İzle

İki Yabancı 23 Temmuz Salı 2. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal 7’nin sevilen Hint dizisi İki Yabancı 2. bölüm fragmanı yayınlandı. 23 Temmuz Salı günü yayınlanacak olan dizinin 2. bölümünden ilk detayları fragmanda bulabilirsiniz.

Hindistan’ın dünyaca ünlü iki yıldızı Jennifer Winget ve Gautam Rode’un başrollerini paylaştığı İki Yabancı’nın bu bölümünde Saras’tan aldığı red mektubu ile yıkılan Kumud, bu haberi ailesine nasıl anlatacağını düşünür. Saras’ın gönderdiği olumsuz mektuptan haberdar olan babası ne yapıp edip Kumud’un kalbini kazanmasını söyler.

İki aile Kumud ve Saras’ın tanışmasını beklerken Saras’ın Hindistan’a gönderdiği mektupla tüm plan değişir. Hayalleri yıkılan Kumud, Saras’ın kendisi ile uygun olmadığını yazdığı mektuptan sonra ne yapacağını şaşırır. Kumud, ailesine bu durumu nasıl anlatacağını bilemez. Bencillikle suçladığı Saras’tan Hindistan’a gelip kararını babasına kendisinin açıklamasını ister. Kumud’un kendine güvenen tavrından etkilenen Saras, onun nasıl biri olduğunu merak eder. Bunun üzerine Saras kararını açıklamak için Dubai’den Hindistan’a gider. Bu sayede Saras ve Kumud ilk kez birbirlerini görecektir.

Aralarına uzak mesafeler girse de kalpleri hep yan yana olan Saras ve Kumud’un yüreklere dokunan aşk öyküsü, İki Yabancı her gün saat 16:00’da Kanal 7 ekranlarında.

Künye:
Oyuncular: Jennifer Winget, Gautam Rode, Shiny Doshi, Anirudh Singh
Yönetmen: Sanjay Leela Bhansali
Senaryo: Ved Raj, Abhijit Sinha
Yapım Yılı: 2013
Ülke: Hindistan
Türü: Dram, Romantik
Orijinal Adı: Saraswatichandra