Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Tatlı Yalanım dizisinin kamera arkası da önü kadar çok eğlenceli

Benim Tatlı Yalanım dizisinin kamera arkası da önü kadar çok eğlenceli

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Star TV’de ekrana gelen Benim Tatlı Yalanım dizisinin son olarak 3. bölümü yayınlandı.

Başrollerinde Aslı Bekiroğlu, Furkan Palalı, Lavinya Ünlüer ve Ahmet Saraçoğlu’nun oynadığı dizinin kamera arkasından görüntüler Youtube’da yayınlandı.

Dizinin son bölümünde Suna’nın dikkatsizliği nedeniyle Kayra rahatsızlanınca, Nejat büyük bir hata yaptığını düşünüp Suna’ya ters tepki göstermişti.

Kamera önünde yaşanan eğlenceli anların kamera arkasında da devam ettiği ve çekimler sırasında oyuncuların çok eğlendiği görüntülerde yer alıyor.

İşte o anlar:

3. bölümde neler oldu?

Suna, Nejat’ın; “Kayra’nın doğum günü için annesi (Aylin) olur musun?” teklifi karşısında şoke olur. Nejat’ın çaresizliğinin üzerine Kayra’nın heyecanı da binince, Suna, Nejat’ın teklifini kabul eder. Aylin’in geri döndüğü haberi doğum gününe bomba gibi düşer. Özellikle Hande, karşısında Aylin’i görmekten hiç hoşnut olmaz ve sorgulamaya başlar. Doğum günü bittiğinde, Kayra dünyanın en mutlu çocuğudur. Suna, oradan ayrılırken bir daha Nejat ve Kayra’yı görmeyeceğini düşünür. Ancak Kayra’nın yapacağı bir şey üçünün de kaderini sonsuza dek değiştirmek üzeredir.