Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Tatlı Yalanım’da Aylin ne Kayra ne de Nejat için geldi! (15. bölüm 2. fragmanı izle)

Benim Tatlı Yalanım’da Aylin ne Kayra ne de Nejat için geldi! (15. bölüm 2. fragmanı izle)

tarafından ker_def

Star TV doğru bir hamle yaparak Benim Tatlı Yalanım dizisinin gününü değiştirdi. Rekabetin çok güçlü olduğu Perşembe akşamları dizi hak ettiği yere gelmekte zorlanacaktı. Doğru bir kararla Cumartesi gününe alınan dizinin 15. yeni bölümü 28 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’de ekrandaki yerini alacak.

Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde hikayede işler bir hayli karışacak. Çünkü Aylin geliyor… Ege Kökenli’nin Aylin olarak ekranda yer alacağı Benim Tatlı Yalanım dizisinde Suna – Nejat – Aylin üçgeninde neler yaşanacak ve Kayra bu durumdan nasıl etkilenecek? 15. bölüm 2. fragmanında önemli detaylar var.Videodan izleyebilirsiniz.

15. bölüm 2. fragmanında Nejat, Aylin’e fena yüklenecek. Onu zalimlikle ve vicdansızlıkla suçlayacak. Nejat,”Bir daha sakın karşımıza çıkma” diyerek de rest çekiyor. Aylin ise, “Sen ne dersen de onu ben doğurdum. Benim de çocuğum o. “Ne Kayra, ne de Nejat için buradayım” diye konuşan Aylin, Suna ile konuşmak istiyor. Aylin ile Kayra da buluşacak. Kayra ise etrafında nelerin döndüğünü yavaş yavaş anlamaya başlıyor.

Dizinin 15. yeni bölümü 28 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’de ekrandaki yerini alacak.