Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Tatlı Yalanım’dan sonra Aslı Bekiroğlu işsiz kaldı!

Benim Tatlı Yalanım’dan sonra Aslı Bekiroğlu işsiz kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, geçtiğimiz sezon Jet Sosyete dizisindeki Melike karakterinden ayrılmış ve Star TV’de yayınlanan Benim Tatlı Yalanım isimli romantik komedi dizisinde yer almıştı. Furkan Palalı ile iyi bir ikili olan Aslı Bekiroğlu, yaz ekranında başlayan romantik komedi dizisine 2019 yılının Aralık ayında veda etti.

Sonrasında bazı proje teklifleri alan oyuncu, sadece Jet Sosyete dizisinin finalinde yer almıştı. Karantina sürecinde sevgilisi Can Koçkan ile evde kapalı kalmalarına rağmen iyi bir dönem geçiren oyuncu, şimdilerde ise tatilde. 1 aydır tatil yapmakta olan Aslı Bekiroğlu, Eylül ayına kadar da bu durumu devam ettirmek istiyor.

Hayranları ünlü oyuncunun ne zaman ekrana döneceğini merakla bekliyor. Ancak Aslı Bekiroğlu, “işsizim” diyerek şu anda bir projesinin olmadığını belirtti.

Posta gazetesine konuşan oyuncu, yeni projeler konusunda şu sözleri söyledi: “Oynadığım ‘Jet Sosyete’ ve ‘Benim Tatlı Yalanım’ dizileri bitti. Yeni sezon için birkaç iş teklifi geldi. Bazılarını ben beğenmedim, bazıları da beni beğenmedi. Şu an işsizim ama elimde değerlendireceğim başka projeler var. Uzun zamandır da bu kadar boş vaktim olmamıştı. Ben de sonuna kadar tatilin tadını çıkaracağım.”