Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bensu Soral, kendi potansiyelini keşfediyor!

Bensu Soral, kendi potansiyelini keşfediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Bensu Soral, evinin duvarlarına resim yaptığını daha önce duyurmuştu. Ünlü oyuncu, koronavirüs pandemisi nedeniyle evinde olduğu bu dönemde içindeki potansiyelin keşfetmeye çaba harcıyor.

Bir video paylaşan oyuncu, içeride kalan herkese içindeki potansiyeli keşfetmesi tavsiyesinde bulundu. Bensu Soral, “dünyanın küçük bir mola verdiği bu günler içimizdeki potansiyeli keşfetmek, eskiden olduğumuzdan çok daha güçlü geri dönmek için harika bir fırsat. Ben bu süreçte vaktimi çoğunlukla resim yaparak geçiriyorum. Ama bu sürecin bana verdiği güç sayesinde bir adım öteye giderek, bu sefer tuvalimi evimin duvarları yaptım. Başarmak istediğimiz her şey için cesur olmamız ve içimizdeki potansiyeli ortaya çıkarmamız gerektiğini bir kez daha anladım. Siz de, en kötü sonucun bile bizi geliştireceğine ve böylece hepimizin bu süreçten daha güçlü geri döneceğine emin olun” diyerek mesaj verdi.

 

Bensu Soral, meşgul olup da ruhunun derinliklerine inemeyen herkesin bu fırsattan yararlanması gerektiğini de ifade etti.

Oyuncu, “Artık vaktim yok bir bahane değil” diye bir bahane üretilemeyeceğini vurguladı. Bensu Soral, bu yolculuğu herkesin iyi değerlendirmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.