Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya çok özel bir sözle sosyal medyanın gündeminde!

Hazal Kaya çok özel bir sözle sosyal medyanın gündeminde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya, oğlu Fikret Ali’nin doğumundan sonra yaptığı açıklamalar ile dikkat çekmeye devam ediyor. 2019 yılının Kasım ayında oğlunu dünyaya getiren oyuncu, yaşadığı deneyimi katıldığı sohbet programlarında anlatıyor.

Oyuncu, son günlerde en çok da annelik üzerine sözleri ile konuşuldu. Sosyal medyanın gündemine de yerleşen oyuncu hakkında binlerce mesaj paylaşıldı. Hazal Kaya’nın her kadının anne olmak gibi bir zorunluluğunun bulunmadığı şeklindeki sözleri büyük yankı buldu.

Hazal Kaya, “Doğurmak istemeyebilirdim. Bu beni daha az kadın yapmayacaktı. Anneliğin kutsanmasından rahatsız oluyorum. Bunun da kadınlara bir baskı olduğunu düşünüyorum. Dünyadaki herhangi bir canlıya karşılıksız sevgiyle emek veren herkes ‘anne’ bence” diye konuştu.

İşte bu sözleri sosyal medyada çok konuşuldu. Hazal Kaya’nın açık ve içinden geldiği gibi konuşan birisi olduğunu tüm hayranları biliyor. Samimi tavrı ile de takdir edilen oyuncu, kadınlara annelik dayatması yapılmasından son derece rahatsız.

İşte bu duyarlı çıkışı ile Hazal Kaya, sosyal medyada gündem oldu. Özellikle de kadın takipçileri bu sözlerinden sonra bir kez daha oyuncuya hayranlıkla baktıklarını belirten yorumlar yaptı. Oyuncu ayrıca aşağıdaki fotoğrafını da paylaştı ve instagram’da binlerce beğeni aldı.