Ana sayfa Dizi Haberleri Beren Gökyıldız, o sahnede resmen devleşti! Kızım dizisinde gözyaşlarıyla izlenen sahne!

Beren Gökyıldız, o sahnede resmen devleşti! Kızım dizisinde gözyaşlarıyla izlenen sahne!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Analiz
7. bölümü ile dün akşam Tv8 ekranlarında yayınlanan Kızım dizisi, izleyicinin gözlerini dolduran anlara sahne oldu.

Hastalığını herkesten saklamayı başaran Öykü, tıp literatüründe çok az görülen ve bir doktorun farkettiği hastalığını söylememesi için o doktora gitti.

Eski evlerinin adresini bulan ve oraya kadar giden doktor, bir türlü Demir ve Öykü’ye ulaşamadı.

En sonunda bir şekilde Demir’in telefonunu bulan doktor, onu arayarak acilen bir sonraki gün hastaneye gelmesini istedi.

Öykü, durumu anlayınca babasından önce hastaneye gidip doktoru buldu. Doktora, hastalığını bildiğini, bir çeşit bunama olduğunu, zamanla bedensel faaliyetleri de yapamayacağını ve 20 yaşına kadar yaşayabileceğini bildiğini söyledi.

Doktor, Öykü’nün anlattıkları karşısında onun durumuna çok üzüldü. Öykü, hafızasının iyi olduğunu anlatmak için metro duraklarını saymaya başladı. İşte o anlarda öylesine duygusallık hakim oldu ki sahneye doktorun yüz ifadesinden üzüntüsü anlaşılırken ekran başında diziyi izleyenler de Öykü’nün hastalığını saklamak için uğraşması ve kendi kendine durumu yönetmeye çalışmasını hem hayranlıkla hem de üzüntüyle izledi.

Beren Gökyıldız, o sahnede resmen devleşti! Kızım dizisinde gözyaşlarıyla izlenen sahne! 7

Öykü’nün babası ile daha yeni tanıştıklarını, teyzesinin hastalığını öğrenince onu terkettiğini, babasının da terk etmesinden korktuğunu anlatarak doktordan babasına söylememesini istemesi izleyiciyi de derinden sarstı.

Sosyal medyada bu sahneyi izleyenler göz yaşlarını tutamadıklarını söylüyorlar.

Şimdi yeni bölümde doktorun bu hastalığı Demir ile paylaşıp paylaşmayacağı merak konusu. Ancak Öykü’nün sözleri üzerine söylememesi gibi bir durum, güncel hayatın olağan akışına da çok ters olacaktır! Bir çocuğun sözüyle doktorun böylesine ciddi bir hastalığı ebeveynine söylememesi gibi bir hataya düşmeyeceğini düşünüyoruz Kızım dizisinin.

Belki bir şekilde kimi aksiliklerle Demir ve doktor bir araya gelemeyecek bir süre daha. Ancak yakın zamanda Demir’in öğreneceği de görülüyor.

Sahneyi izleyenler Beren Gökyıldız’ın oyunculuğuna bir kez daha hayran kaldı. Küçük oyuncu, yine dev bir iş başararak o sahnenin duygusunu kamera önüne de geçirmeyi ustalıkla başardı. Pek çok oyuncuyu kıskandıracak bir doğallıkla oynayan Beren Gökyıldız, gerçekten geleceğin starları arasında olduğunu bir kez daha bu sahneyle de ortaya koymuş oldu.

İşte o sahne: