Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat, ölen arkadaşının ardından hatırasını yaşattı!

Beren Saat, ölen arkadaşının ardından hatırasını yaşattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Beren Saat, 2019 yılının Haziran ayında hayata gözlerini yuman yakın arkadaşı Aykut Cömert’in anısını yeniden yaşadı. Cömert’in arkadaşlarının bir araya geldiği buluşmada duygusal anlar yaşandı. Belçim Bilgin, “Arkadaşları ondan yarım kalan değerleri, onun notları ile hayata geçirdiler” diyerek bu buluşmayı özetlemişti.

Beren Saat ise 2 Şubat 1983 doğumlu Aykut Cömert’in anısını yaptığı paylaşım ile yaşattı.Ünlü oyuncu, önceki yıllardan da birlikte oldukları bir anın fotoğrafını yayınladı.

Beren Saat’in mesajı da bir hayli duygusal oldu. “Bana doğum günümde aldığın şapkamla gezindik bugün, senin için senin seveceğin bir sürü şey yaptık” diye not bırakan Beren Saat, acısının da hala taze olduğunu gösterdi.

Ünlü oyuncu mesajında arkadaşını çok özlediğini de belirtti ve şu satırlarla takipçilerine mesajını verdi:

“Şimdi Aykut olmalıydı ve bunu ona sormalıydım anlarımı ve özleme ataklarımı atlatınca, sanki zaten hep varmışsın gibi. Anılarımı biriktirip sana gelirim, sen bana şahane bir fincanda bir çay ikram edersin, sonra her şeyi tek tek konuşuyormuşuz gibi… Al bu öpücük hep yanağında dursun dermişim gibi. Seni tanımak büyük bir zevkti canımız arkadaşımız. Doğum günün kutlu olsun.”

Beren Saat, ölen arkadaşının ardından hatırasını yaşattı! 7