Ana sayfa Dizi Haberleri Beren Saat’in Atiye dizisine inancı ve güveni tam!

Beren Saat’in Atiye dizisine inancı ve güveni tam!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Beren Saat’in yeniden setlere döndüğü Atiye dizisinin galası yapıldı. 27 Aralık’ta Netflix’te gösterilecek olan Atiye, Hakan Muhafız dizisinden sonra orijinal Türk yapımı 2.Netflix dizisi konumunda.Ayrıca belgesel dizi Rise of Empires: Ottoman’ı da yine orijinal Netflix projesi olarak sayabiliriz.

Beren Saat, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Tim Seyfi, Başak Köklükaya, Civan Canova ve Meral Çetinkaya nın başrollerinde yer aldığı dizinin galası gerçekleştirildi.

Beykoz Kundura Fabrikası’nda yapılan galada konuşan Beren Saat, Atiye’nin bu coğrafyadan çıkmış bir hikaye olduğunun altını çizdi.

Oyuncu, “Bir yandan da bu hikayede başrol Göbeklitepe. Şu an insanlık için çok önemli bir keşif olan Göbeklitepe ile ilgili bir sır açığa çıkarılmaya çalışılıyor. Biz de bu hikayenin canlanmasına yardımcı oluyoruz. Bu hikayede başrol aslında Anadolu” diye konuştu.

İşini aşkla yapan ve çok yetenekli bir ekip ile çalışmanın mutluluğu içinde olduğunu ifade eden Beren Saat, çok heyecanlı olduğunu da gizlemedi.

“Çok güzel bir hikaye anlatmaya çalıştık. Gerçekten bir arada olmaları tesadüf olmayan, kabiliyetli, hayal kuran ve bu işi aşkla yapan çok güzel bir ekiple çalıştık. O yüzden heyecanlıyız. Bir yandan da yaptığımız diziye güveniyoruz” diye konuşan oyuncu, Netflix’in özgür bir alan sunmasının da kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı.