Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Beren Saat’in bu yaptığı hiç hoş kaçmadı! Çok ayıp oldu Beren!

Beren Saat’in bu yaptığı hiç hoş kaçmadı! Çok ayıp oldu Beren!

tarafından ker_def

Beren Saat ile eşi Kenan Doğulu’nun arasında sorun olduğuna yönelik iddialar magazin gündeminden düşmek bilmiyor…

Her ne kadar Kenan Doğullu, aralarının iyi olduğunu ve boşanmayacaklarını söylemiş olsa da Beren Saat’in instagram paylaşımları farklı durumlar olduğuna yönelik mesajlar veriyordu.

Ancak Beren Saat’in aile içinde kalması gereken konuları instagram hesabından imalı olarak paylaşmasına Milliyet Cadde yazarlarından Nazlı Mengi sert tepki gösterdi.

“Çok ayıp oldu” başlığını kullanan Nazlı Mengi, köşe yazısında “Kol kırılır yen içinde kalır” atasözünü hatırlattı ve aile içinde yaşananların aile içinde kalması gerektiğini ifade etti.

Nazlı Mengi, “Gerçekten de aile olarak her ne yaşadılarsa Saat’in bunu cümle aleme ilan etmesi, milyonlarca kişinin diline düşürmesi ve insanlara onların en mahremini konuşma hakkını vermesi çok yanlış bir hamle oldu. Ne kadar kırılırsa kırılsın, bunu kendi içinde yaşamalı, en fazla yakınlarına açılmalı ve içini bu şekilde döktüğü yazıyı da sadece eşiyle paylaşmalıydı…” diyerek ünlü oyuncuya tepkisini dile getirdi.

Beren Saat’in eşi Kenan Doğulu’yu magazinin göbeğine bırakmasının hiç hoş kaçmadığına değinen Nazlı Mengi, ünlü oyuncunun takipçilerinin paylaşımlara yaptığı aşağıdaki yorumları da hatırlattı:

– Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu ama fark edemedik!
– Kısaca; bugün pamuk kalbinden taşınıyorum…
– Orhan Pamuk bir, Beren Saat iki, ne kadar zorlasam da olmuyor!
– Överken gömen, gömerken övenlerde bugün!
– Alt yazı var mı?