Ana sayfa Dizi Haberleri Sevda Erginci, Yasak Elma dizisine böyle veda ediyor…

Sevda Erginci, Yasak Elma dizisine böyle veda ediyor…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Pazartesi akşamları Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisinin sevilen iki karakteri Alihan ve Zeynep, 20 Mayıs akşamı yayınlanacak 46. bölümle diziye veda edecekler!

Son sahneleri çekilen Onur Tuna ve Sevda Erginci, dizinin yeni sezonunda olmayacak.

Yasak Elma dizisinin pazartesi akşamı 46. bölümü ekrana gelecek. Ancak sezon finali bir hafta sonra 27 Mayıs’ta.

Sevda Erginci ve Onur Tuna’nın diziden ayrılması senaryo gereği mi yoksa iki oyuncunun kendi istekleri mi bilinmiyor ama diziyi ZeyAl’ciler olarak kendilerini adlandıran ve başından beri bu ikili için izlediğini söyleyenler, sosyal medyada eleştirilerini ve üzüntülerini paylaşmaya devam ediyorlar.

Bu haberin gündeme gelmesinin ardından, sosyal medyada eleştiri ve isyan bayrakları açıldı adeta!Diziyi bir daha izlemeyeceklerini söyleyenler, en önemli reyting kaynağını kaybettiğini düşünenler, ‘ZeyAl yoksa biz de yokuz’ diyenler arka arkaya yorumlar yağdırıyorlar.

Sevda Erginci, Yasak Elma dizisine böyle veda ediyor... 10

Zeynep ve Alihan’ın hikayesinin dizide nasıl biteceği ise büyük merak konusu.

Her şeyden, herkesten kaçıp yurtdışında yaşamaya mı karar verecekler, yoksa bir kasabaya yerleşip sakin bir hayat sürmeye mi ya da beklenmeyen kötü bir sonla mı?

Henüz kimse bilmiyor ama 46. bölümde Alihan ve Zeynep’e veda edeceğiz.

Sevda Erginci de son sahnelerini çekiyor şu sıralar. Dizinin setinden fotoğraflar ortaya çıkmaya başladı. Zeynep’in ablası Yıldız karakterini oynayan Eda Ece, Sevda Erginci ile çekilen fotoğraflarını yayınlayarak bir nevi veda sözleri yazdı.

Eda Ece, birlikte çektikleri bir sahnede çok ağladıklarını not olarak düştü. Anlaşılan zor ve ekran başındakileri de hüzünlendirecek bir sahneyle veda edecek Zeynep Yasak Elma dizisine…

İşte Eda Ece’nin paylaşımları:

Sevda Erginci, Yasak Elma dizisine böyle veda ediyor... 11

Sevda Erginci, Yasak Elma dizisine böyle veda ediyor... 12

Sevda Erginci, Yasak Elma dizisine böyle veda ediyor... 13