Ana sayfa Sosyal Medya Berfu Yenenler hakkındaki hatalı bilgi bugün düzeltilmiş oldu!

Berfu Yenenler hakkındaki hatalı bilgi bugün düzeltilmiş oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eser Yenenler, artık tv8 ekranında show programını yapamadığı için, evinde özel bir program yaparak youtube kanalından yayınlamaya başladı. Eşi Berfu Yenenler’in desteği ile programa başlayan oyuncu, yine başarılı performans sergiledi.

Eşinin evde çok uyuduğu için eleştirdiği Eser Yenenler, mutfakta marifetli olduğunu ise yaptığı pasta ile gösterdi. İlk kez pasta yaptığını belirten oyuncu, bugün hayatında başka ilkler de yaşadı.

Berfu Yenenler hakkındaki hatalı bilgi bugün düzeltilmiş oldu! 8

Yenenler, “İlk defa pasta yaptım, ilk online partimiz, Kuzey ilk defa annesinin doğum gününde… Birlikte daha nice ilklere aşkım” diyerek eşine olan sevgisini gösterdi.

Çiftin Kuzey bebek ile birlikte mutlu halleri fotoğrafa yansıdı ve takipçiler de binlerce beğenide bulunarak katkı yaptı. Bu arada Berfu hanım için internet ortamında yer alan doğum günü tarihinin de doğru olmadığı ortaya çıktı.

Birçok internet sitesindeki doğum günü tarihinin aksine Berfu Yenenler’in 11 Nisan tarihinde doğduğu ortaya çıktı. Net olarak Berfu (Yıldız) Yenenler için 11 Nisan 1995 İzmir doğumlu olduğunu yazarak bu düzeltmeyi yapabiliriz.

Berfu Yenenler hakkındaki hatalı bilgi bugün düzeltilmiş oldu! 9