Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 12 Nisan Pazar 53. Bölüm Fragmanı İzle

Aşk Bir Rüya 12 Nisan Pazar 53. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal 7’nin yeni Hint dizisi Aşk Bir Rüya – Thapki Pyaar Ki 8 Nisan Çarşamba tarihli 53. bölümüyle ekrandaki yerini alacak. Dizinin bu bölümünden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz. Detaylar ise haberimizin devamında yer alıyor. Şada uçurtma yarışmasında Thapki’yi yenemeyince çok öfkelenir ve ona büyük bir tuzak hazırlar. Thapki’yi aile üyelerine karşı küçük düşürmek isteyen Şada başarılı olabilecek mi?

Thapki’nin evinde uçurtma yarışması yapılır. Herkes eşleriyle birlikte takım olur ve uçurtmalarını havalandırır. Vasu ve Şada Thapki’nin yarışmayı kazanmasından endişelenir. Şada Thapki’nin kazanmaması için bir plan yapar ve Thapki’nin uçurtma ipini koparır. Bihan’ın zamanında müdahalesi sayesinde uçurtmasını kurtaran Thapki Şada’ya meydan okur.

Şada’nın tüm çabasına rağmen yarışı kazanan Thapki büyükanneden büyük bir övgü alır. Thapki’ye yenilmeyi kaldıramayan Şada ne yapacak?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Dizinin genel hikayesi:
Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh
Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat
Tür: Dram , Romantik
Yapımı: 2015 – Hindistan