Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel bir kez daha hayatının sevincini yaşadı!

Bergüzar Korel bir kez daha hayatının sevincini yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hamile olan ünlü oyuncu Bergüzar Korel, hayranlarının sergilediği büyük iyilik kampanyaları ile hayatının en anlamlı hediyelerini alıyor. Daha önce de ihtiyacı olan çocuklara yardım eden Bergüzar Korel Universal Fan Club üyeleri, yine oyuncuya hayatının sevincini yaşattı.

Instagram hesabından fanlarının bu çabalarını takdir eden Korel, “Sizin o gözünüzdeki ışığa,mutluluğa kurban olurum güzel yavrularım.. Sizin gülüşünüz,mutluluğunuz,neşeniz bizim umudumuz.. Hocam size çok teşekkür ederim bu çocukları sahiplendiğiniz ve gözlerindeki ışığa sebep olduğunuz için” notuyla paylaşım yaptı.

Bergüzar Korel bir kez daha hayatının sevincini yaşadı! 9

Fan club üyelerini ailesinin bir parçası olarak gördüğünü de belirten oyuncu, “Siz iyi ki varsınız.. İyilikle,sevgiyle dokunabildiğimiz her yere mutluluk katmaya hep gücümüz yetsin inşallah.. Bu yıl hepimize umut olsun,sevgi olsun,barış olsun..
Birlikte olsun” mesajını paylaştı.

Fun clubün kuruluşundan bu yana 7 yıl geçtiğini ve kocaman bir aile olduklarını anlatan Bergüzar Korel kalplere dokundukları için de çok mutlu.

Bergüzar Korel bir kez daha hayatının sevincini yaşadı! 10

Korel instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu detaylara da dikkat çekti:

“Tam 7 yıl olmuş bu güzel çatıyı kuralı, kocaman bir aile olalı. Ne çok kalbe dokunmuşuz birlikte. Her sene olduğu gibi bu sene de hediyelerin en güzelini vermek istedik sizlere. Biliyoruz dünyaları da sersek önünüze, küçücük bir çocuğun mutluluktan dolan gözleri kadar işlemez yüreğinize. O güzel çocukların kalpleri kadar temiz, gözleri gibi ışık saçan ve tıpkı onlar gibi sadece mutluluktan ağladığınız bir yıl diliyoruz sizlere, ailenize. Söylememize gerek yok ama sizi çok seviyoruz Bergüzar hanım. Hep birlikte dünyaya sevgi ve iyilik dağıtacağımız çok çok güzel yıllarımız olsun. İyi seneler.”

Bergüzar Korel bir kez daha hayatının sevincini yaşadı! 11