Ana sayfa Dizi Haberleri Bergüzar Korel, diziler konusunda tavrını net koydu!

Bergüzar Korel, diziler konusunda tavrını net koydu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Bergüzar Korel, en son Vatanım Sensin dizisinde rol almıştı. Oyuncu, 2 yıldır ekranlarda yok ama hayranları da umutla yeni bir dizide rol almasını bekliyor. Gelen bir teklif var mı, değerlendiriyor mu, ekranda değil de dijital de mi oynamayı tercih edecek gibi kimi sorular yanıt arıyordu. Şu sıralar sosyal medyada hayli aktif olan oyuncu, evinde olduğunu ve oğulları Han ve Ali ile ilgilendiğini gösteriyor.

Aynı zamanda bir kedi ve bir de sevimli köpekleri olan oyuncu, sosyal medya hesabından kimi zaman sahiplendikleri hayvanlarıyla eğlenceli anlarını da paylaşmakta. Bergüzar Korel’in hayranları şimdilik bu paylaşımlarla yetinecek gibi duruyor!

Zira oyuncu, tv100 kameralarına eşi Halit Ergenç ile birlikte verdikleri bir röportajda, yeni bir dizide oynayıp oynamayacağı ile ilgili soruya yanıtını net bir şekilde ortaya koydu.

Ünlü çift, yüzlerindeki maskelerde sokakta karşılaştıkları magazincilerle sohbet ettiler. Bir takım ihtiyaçları için dışarda olduklarını ifade ettiler. Özellikle tüm dünyayı kasıp kavuran koronavirüsle ilgili de konuşan çift, aşı konusuyla ilgili olarak bir yorum yapmaktan kaçındı ve henüz tam bilgi sahibi olmadıklarını vurguladılar.

Halit Ergenç, “Muhakkak ki korunmak için gereken neyse yapacağız tabii ki ama işte her şey çok yeni, aşı çok yeni, sistem yeni, dolayısıyla adamakıllı bir fikir sahibi olduğumuzda seve seve fikrimizi söyleriz size” derken Korel de araştırıp, öğreneceklerini ifade etti.

Bergüzar Korel, diziler konusunda tavrını net koydu! 7

“Bergüzar Korel, yeni sezonda dizide oynayacak mı?”

Bir süredir dizilerde yer almayan Bergüzar Korel, bu süreçte zaten korona salgını olmasa da yine evde olmayı tercih edeceğini anlattı. Oyuncu, 11 yaşındaki oğulları Ali’nin online dersleri olduğunu, evde bir de bebekleri olduğu için çalışmak yerine evde çocuklarıyla olmayı seçeceğini de sözlerine ekledi.

Korel, “Bir kaç şey okudum ama ben sete çıkmak istemiyorum şu an, şu dönemde. Hem de bebek varken. O yüzden böyle kibarca teşekkür ederim dedim. Evdeyim, çocuklarla olmaktan çok şükür böyle bir şansım var. O yüzden evde olmak istiyorum. Korkuyorum, bir de bebeğimiz oldu. Hastalık olmasaydı da ben bu dönemde evde olmayı tercih ederdim bebek olduğu için. Ali’nin online eğitimi devam ediyor, çok zor. Özellikle Ali için de çok zor, 11 yaşında bir çocuğu evde tutabilmek. Zor geçiyor. O yüzden ben zaten korona olmasa da evde olmayı seçerdim. Bir iki sene çalışmazdım. Yoğun bir dizi temposuna giremem artık” diye konuştu.

Dijitalde yayınlanacak bazı dizilerden de teklif aldığını ama şu süreçte sete çıkmayı riskli bulduğu için kabul etmediğini, bu dönemin geçmesini beklediğini de sözlerine ekledi Korel.

İşte tv100’de yayınlanan o röportajın tamamı: