Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bergüzar Korel, geçmişe yolculuk yaptı ve eski hallerini yeniden hatırladı!

Bergüzar Korel, geçmişe yolculuk yaptı ve eski hallerini yeniden hatırladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bergüzar Korel için hazırlanmış olan video, ünlü oyuncuyu da geçmişe götürdü. 12 yıl öncesinden görüntülerin yer aldığı, Korel’in farklı rollerdeki sahnelerinden oluşturulan video büyük beğeni topladı.

Korel, kendi hesabından da bu videoyu paylaştı ve çok duygulandığını belirtti.

Ünlü oyuncu, kendisine tekrar geçmiş yılları hatırlatanlara teşekkür etti.

Bergüzar Korel hayranları ise yıllardır sergilediği oyunculuk, samimiyet ve örnek özelliklerine değinen yorumlar yaptılar.

Korel’in yabancı hayranları da bu paylaşıma yoğun ilgi gösterdi ve çok sayıda yorum yazdı.

İşte Bergüzar Korel’in o paylaşımı:

Videonun başındaki cümleler sanırım 2007, 12 yıl önce..
Zaman..
O kadar duygulandım ki,bu zamanın içinde bir çok şeyle mücadele ederken insan kendini takdir etmeyi unutuyor çoğu zaman.. Siz bana herşeyi tekrardan hatırlatıyorsunuz..
Ne mutlu bana..
İyi ki varsınız canım ailem?

@bkorels ???✨??? #repost @bkorels
・・・

Yıllardır bize gösterdiğin Harika oyunculuğun, samimiyetin ve emeğin için teşekkürler , ve ağzını sağlik ne kadar güzel konuştun , biz seni hep hatırlayacağız zaten bize bu kadar güzel hissettiren bu kadar derine dokunan birini asla unutmayacağız , senin o güzel oyunculuğun , samimiyetin anlatamam, seninle gurur duyuyoruz ❤️ Senin gibi güzel bir insan idolüm olduğu için çok mutluyum
Ve Gerçekten bu ödüllleri enhakkeden SENSİN ??
* Bu gün özel bir gün değil ama duygularımı soylemek istedim ?
#Bergüzarkorel , @berguzarkorel

 

BERGÜZAR KOREL KİMDİR?

Bergüzar Korel, 27 Ağustos 1982 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Babası Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden Tanju Korel’dir. Annesi ise usta oyuncu Hülya Darcan’dır. Bergüzar Korel, ilköğretimi Nilüfer Hatun İlköğretim Okulu, orta öğrenimini ise Yıldız Koleji’nde yaptı. Korel, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezundur. Bergüzar Korel’in profesyonel voleybolculuk kariyeri de vardır.

İlk dizi rolünü 1998 yapımı olan Kırık Hayatlar’da aldı. Ardından 2005 yapımı Kurtlar Vadisi:Irak filminde Leyla karakteriyle izleyicilerin karşısına çıktı. Kurtlar Vadisi filmi için rol teklifi geldiğinde hasta olan babası Tanju Korel’in doktorları hastayı kaybetmek üzere olduklarını söylüyorlardı. Bu koşuşturmanın içinde önce rolü geri çevirdi. Ancak annesinin “Baban bu görüşmeye gitmeni isterdi” sözüyle ikna oldu ve teklifi kabul etti.Bu rolun bir zorluğu da Leyla karekterinin arapça konuşuyor ve filmin canlı çekilecek olmasıydı. Bergüzar Korel, bu dili hiç bilmemesine rağmen çok kısa bir süre de rolüne hazırlandı ve çok başarılı oldu film gişe rekorları kırdı..

Kurtlar Vadisi Irak’ta yakaladığı başarının ardından gene aynı yıl çekilen Zeytin Dalı dizisinde İklim karakterini canlandırdı. Bu arada reklam filmlerinde rol aldı. Asıl büyük çıkışını ise Halit Ergenç ile birlikte rol aldığı 2006 yılının en fazla reyting alan dizisi ünvanını alan Binbir Gece’deki Şehrazat Evliyaoğlu rolü ile yaptı. Bu rol de kendisine oyuncu koçluğu ünlü sanatçı Ayla Algan yaptı.Bu dizi de ki başarılı performansı ile 2006 Altın Kelebek En Başarılı Kadın Oyuncu ödülünü aldı.Kanal D ekranında yayınlanan Vatanım Sensin dizisinde 2 sezon eşi Halit Ergenç ile birlikte rol almıştır.

.