Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel, hayatında ilk kez bir değişime imza attı, hayranlarıyla da böyle paylaştı…

Bergüzar Korel, hayatında ilk kez bir değişime imza attı, hayranlarıyla da böyle paylaştı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Bergüzar Korel, oğulları Ali ve Han’ın ardından, 3. çocukları Leyla’yı da 2021 yılının Kasım ayında dünyaya getirmişti. Sürpriz bir şekilde hamile olduğunu öğrenen oyuncu, bir süre sonra bir dizide rol almaya hazırlanıyordu. Tiyatro oyuncu ile sahneye çıkarken gelen haber sonrası, oyunu da bırakmak durumunda kalmıştı.

Halit Ergenç ile  Binbir Gece dizisinde rol aldıktan sonra aşk yaşamaya başlayan ve 2009 yılında evlenen Bergüzar Korel, kızları Leyla’nın doğumunun ardından İngiltere’de yeni bir eve taşınmalarının heyecanını da takipçileri ile sık sık instagram sayfasından paylaştı.

Ekranda olmasa da sosyal medyadan takipçileri, sevenleri ile bol bol buluşan oyuncu, çektiği videolarla zaman zaman dertleşiyor, çeşitli konularda düşüncelerini, duygularını paylaşıyor. Korel’in sık sık yaptığı paylaşımlarda zaman zaman kızı Leyla’yı tam olarak hayranları göremese de sesini de duyuyor.

Bergüzar Korel, yaz aylarında ise Alaçatı’daki evlerinde tatil yaptıklarını paylaşımlarıyla da gösteriyordu. Oyuncu, geçtiğimiz günlerde ise takipçilerini şaşırtan bir imaj değişikliği ile dikkatleri çekti.

Dizilerde her ne kadar çoğunlukla düz saçlı görünse de kıvırcık saçlı olan oyuncu, saçlarına yaptırdığı bir uygulama ile durumu tersine çevirmiş!

Bergüzar Korel son paylaşımında, kıvırcık olan saçlarına, uzun araştırmalar sonucunda keratin uygulaması yaptırdığını açıkladı ve yeni haliyle de ilk pozunu verdi.

Bergüzar Korel, hayatında ilk kez bir değişime imza attı, hayranlarıyla da böyle paylaştı... 7

Yaptırdığı uygulamanın en az kimyasal olan bir marka olduğunun da altını çizen oyuncu, merak eden hayranları için son halini göstererek banyodan çıkmış gibi dümdüz olan saçlarıyla çok mutlu olduğunu da vurguladı. Korel, bu konudaki titizliğini de Sağlık Bakanlığı onaylı, olabilecek en az kimyasal olan markayı seçtiğini belirterek ortaya koydu…