Ana sayfa Sosyal Medya Uzun yıllar sonra Cem Özer, iddialı bir dizi ile dönüyor!

Uzun yıllar sonra Cem Özer, iddialı bir dizi ile dönüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir süre önce yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle sevenlerini üzen Cem Özer, ekrandan da çok uzun zamandır uzaktı. Ünlü komedyen ve oyuncu, ekrana en son Payitaht Abddülhamid dizisi ile gelmişti. Konuk oyuncu olarak yer aldığı dizinin öncesinde de uzun bir dönem ekranda yer almadı.

1959 İstanbul doğumlu oyuncu, 1976 yılından bu yana pek çok sinema filminde oynadı, dizilerde yer aldı, televizyon programlarıyla konuşuldu, sahne gösterileriyle gündeme geldi. Bir dönem Nurgül Yeşilçay ile evli olan oyuncunun, bu evliliğinden de Nejat isimli bir oğlu oldu.

Fox TV’nin unutulmaz dizilerinden birisi olan O Hayat Benim isimli dizideki Kenan karakteri hala hatıralarda olan Cem Özer, 2015 ile 2017 yılları arasında yayınlanan dizinin ardından 2020’de de TRT’nin Payitaht Abdülhamid dizisinde kısa bir süre yer almıştı.

Cem Özer’in önümüzdeki dönemde yeni bir projeyle dönmesi gündemde. Şu sıralar yoğun bir şekilde hazırlığı yapılan TRT Dijital için çekilecek olan iddialı bir yapımda yer alması bekleniyor Özer’in. Çekimlerinin yakında başlaması planlanan ve ismi Süper Kahramanlar olan dizi ile Cem Özer’i anlaşma sağladığı ve dikkat çeken bir karaktere hayat vereceği öğrenildi.

Uzun yıllar sonra Cem Özer, iddialı bir dizi ile dönüyor! 7

Yönetmenliğini Ezel Akay ve Kerem Çakıroğlu’nun üstleneceği dizide Cem Özer’in Cezeri isimli farklı bir karaktere hayat vereceği konuşuluyor. Hazırlıkları süren ve fantastik türde bir dizi olan Süper Kahramanlar’da iki genç oyuncu Aslı Sümen ve Batuhan Bayar’ın da yer aldığı medyaya yansımakta.

Bir dönemin çok konuşulan programlarına ve gündemi hareketlendiren polemiklerine damga vuran komedyen Cem Özer, uzun bir suskunluk döneminin ardından yeni bir diziyle dönmeye hazırlanıyor şu sıralar. Süper Kahramanlar dizisi Cem Özer için ayrıca dijital platformda yer alacağı ilk dizi de olacak…