Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinin 4. sezon şifreleri bir bir ortaya çıkmaya başladı!

Teşkilat dizisinin 4. sezon şifreleri bir bir ortaya çıkmaya başladı!

tarafından ker_def

TRT1 ekranında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Teşkilat dizisinde ilk 3 sezon büyük başarılarla dolu. Dizinin başrolleri tamamen değişmesine rağmen, izleyicilerin heyecanı artırak sürüyor. Yeni sezonda Murat Yıldırım ile Aybüke Pusat ikilisinin başrolünde yepyeni bir hikaye bulacaksınız.

Yunus Emre Yıldırımer, Sarp Levendoğlu, İlker Kızmaz, Ceyhun Mengiroğlu, Serdar Yeğin, Tuğçe Açıkgöz, Ebru Nil Aydın, Melisa Akman ve Cengiz Bozkurt gibi dikkat çeken isimlerden kurulan yeni kadrosu ile Teşkilat dizisi yine iyi reytingler alacak gibi gözüküyor.

Ülkeleri için canlarını ortaya koyan kahramanlar ile ilgili dördüncü sezonda birbirinden ilginç sürprizler olacak. Bu detaylarla ilgili televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu’nun elde ettiği detaylar çok dikkat çekti.

Bu sezon Mostar’da geçecek olan Teşkilat dizisinin hikayesinde Ömer travmatik bir operasyonun ardından kendisini yepyeni bir arayışın içinde bulacak.

İşte bu arayış dönemi de Mostar’ı öne çıkartacak. Bu sezon Teşkilat dizisinin hikayesinin Bosna Hersek’te geçeceğini de yine Sina Koloğlu duyurdu.

Bosna Hersek’in Türkiye ile farklı ülkelerden birçok istihbarat örgütlerinin faal olduğu bir bölge. Dış politikaya olan etkisi de düşünüldüğü zaman Teşkilat dizisi dördüncü sezonda izleyicilerin karşısına çok farklı bir duygu yoğunluğu ile çıkacak.

İzleri Osmanlı İmparatorluğu’na kadar giden Mostar’daki çekimlerden ilk görüntüler de yayınlanan fragman ile ortaya çıktı.

Yurt dışı satışları da çok iyi olan Teşkilat dizisinin en çok da İsrail’den büyük ilgi gördüğünü biliyor musunuz?

Orta Asya’daki Türk Cumhuriyetlerinde de çok izlenmekte olan Teşkilat dizisi, Orta Doğu ülkelerinde de takip edilen yapımlar arasında bulunuyor.

Bu sezon da Teşkilat dizisinin yeniden güçlü bir aksiyon hikayesi ile Pazar akşamları Yargı dizisi ile reyting rekabeti yapması bekleniyor.